Din dragoste pentru Guta. Telenovela Narcisa – Nicolae Guta si Beyonce de Romania s-a transformat intr-o adevarata epopee!

Autor: A.D. Editor: Alina Dirdala
Actualizat: 27 mar 2017, 19:43

Scandalul a luat amploare! S-au balacarit la televizor, iar acum s-a ingrosat gluma. Narcisa e arestata preventiv si risca puscaria pentru ca a dat buzna peste Beyonce.

Narcisa, femeia care a lesinat din dragoste pentru manelistul Nicolae Guta, este o femeie care vrea sa demonstreze ca, desi sta pe banii iubitului, are cu ce! Ca ea nu e nimeni! Cand apare la TV e pur si simplu ravasitoare. Nu se dezlipeste de geanta de fite.

Intr-adevar o tara intreaga a auzit de povestea ei nebuna de iubire cu Nicolae Guta! Sunt impreuna de mai bine de noua ani, au facut nunta, dar nu sunt casatoriti cu acte, au un baiat, dar manelistul mai are inca 9 copii din alte casatorii si relatii! De curand, s-a nascut

fetita pe care o are cu Madalina zisa si Beyonce de Romania, femeia care ar putea sa i-l fure pe Guta Narcisei.

Narcisa are un limbaj colorat, e vulcanica, iar starea de spirit i se poate schimba de la o clipa la alta. Ultima isprava a Narcisei a fost sa dea buzna in casa unde statea Beyonce de Romania si sa o atace. S-a iscat un scandal monstru, insa povestea e abia la inceput.

Scandalul va continua!

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

##VIDEO125612##