Din junglă, direct pe patul de spital! Micuțu a ajuns pe mâinile medicilor! Fostul bodyguard al lui Michael Schumacher a cedat condițiilor grele

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 03 apr 2024, 13:48

Din ce cauză a ajuns Micuțu la spital

Sursa: Captură KANAL D

Noaptea trecută Micuțu a ajuns la spital, întrucât i s-a făcut, subit, rău. Deși a revenit în tribul său după ce a fost supus mai multor analize și i s-au administrat medicamentele necesare, concurentul se teme că nu va mai putea juca la capacitatea maximă.

Deși, spre finalul episodului de sâmbătă seară a emisiunii „Insula de 1 milion”, Micuțu s-a arătat dornic de a participa la probele de astăzi, acesta a fost copleșit, brusc, de o stare de rău, la scurt timp după încheierea ediției, și a necesitat transportul la o unitate medicală.

Cum se simte Micuțu după ce a ieșit din spital

După ce a avut parte de îngrijiri specializate, concurentul s-a întors în camp, iar la întâlnirea din arenă, de la începutul ediției de astăzi, Cosmin Cernat a ținut să-l întrebe cum se

simte, înainte de a trece la subiectele zilei: „Micuțu, te salut! Cum ești?”.

Micuțu, îngândurat, i-a dat un răspuns scurt prezentatorului și a dat de înțeles că starea lui s-a mai îmbunătățit, față de noaptea trecută, dar nu complet: „Așa... acceptabil”.

Ulterior, Cernat l-a întrebat pe acesta ce a pățit, însă nu a vrut să ofere foarte multe detalii, ci a spus doar că l-a cuprins o stare de rău: „M-am simțit rău” .  

Citește și: Micuțu de la „Insula de 1 milion” a făcut-o să plângă pe Teo Trandafir: „Mi se rupe sufletul!”

După dialogul dintre cei doi, au fost prezentate câteva imagini de la spital, în care Micuțu s-a arătat foarte bucuros că majoritatea analizelor i-au ieșit bune și că se poate întoarce în competiție: „Din moment ce toate celelalte sunt bune și doar asta e aiurea, nu-i problemă, doar una singură, așa că putem să scoatem totul și să-i dăm drumul, mergem înapoi”

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Însă, o doamnă i-a explicat că se va putea întoarce în tabără abia după ce i se vor administra toate dozele de tratament necesare afecțiunii identificate de către medici: „N-avem cum să scoatem, că mai urmează să ai antibiotic”. 

Viitorul lui Micuțu în competiție este, momentan, incert

Micuțu a înțeles situația și i-a lăsat pe medici să-și facă, în continuare, treaba, dar nu și-a pierdut entuziasmul și s-a arătat nerăbdător să se întoarcă în Tribul Sudicilor: „Asta e, ne mai pune o tură de antibiotic și venim acasă. Să facă Flori mâncare bună diseară, să mă aștepte cu cina”.

Deși la spital părea foarte bucuros, după ce s-a gândit mai bine la situația lui, concurentul a ajuns la concluzia că evoluția lui în emisiune va fi afectată de problemele de sănătate pe care le are, iar fericirea s-a transformat într-o profundă dezamăgire: „Cred că va urma o perioadă foarte grea pentru mine”.

Citește și: Pasionat de sporturile de contact, Micuțu de la “Insula de 1 milion” s-a luptat în cușcă: “După ce s-a închis poarta cuștii, nu mai auzeam, nu mai vedeam nimic”

În acest sens, Cosmin Cernat l-a sfătuit să nu își pună sănătatea în pericol și să se gândească foarte bine la ce își dorește să facă în continuare: „Gândește-te bine ce faci, că sănătatea ta este cea mai importantă și e valabil pentru fiecare dintre voi, indiferent unde vă aflați aici. Dacă nu ești sănătos, nu poți să faci nimic”.