Din limuzina, in tramvai!  Mariana Rosca a renuntat pentru o zi la viata ei luxoasa

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 18:58

Mariana Rosca a trecut prin experienta vietii ei! Sa nu credeti ca a cerut-o vreun rege de nevasta sau ar fi fost nominalizata printre cele mai frumoase femei din univers. Cu totul altceva a impresionat-o. A renuntat pentru o zi la viata ei luxoasa ca sa vada cum e printre muritorii de rand.

Viata usoara poate fi trecatoare, atat de trecatoare incat poate intr-o zi te trezesti ca trebuie sa renunti la masina luxoasa, la hainele de firma si la tot ce aveai odata pentru o viata fara bani si fite! Intocmai ca o Cenusareasa,  Mariana Rosca a renuntat pentru o zi la bolidul ei si a incercat sa se acomodeze cu aglomeratia din autobuze si tramvaie!

Veti descoperi aventura Marianei Rosca in mijloacele de transport in comun! De ce ar face una ca asta?! O spune chiar ea: "motivul ar fi sa incerc din nou experienta vietii.

Sa merg cu mijloacele de transport  in comun, sa vad cum traiesc oamenii obisnuiti.(…) Am mai fost in Franta cu un autobuz luxos, dar, vreau sa vad aici cum este!". Nici n-a apucat sa urce intr-un tramvai sau autobuz ca a si inceput sa se planga: "Nu-mi place aglomeratia".

Prima experienta, primul mijloc de comun. Tramvaiul, care, din pacate, se cam lasa asteptat! Dar oricat ar astepta, Mariana  Rosca nu vrea sa se aseze pe banca din statie: "Nu, merci! De-abia mi-am spalat pantalonii".


Si asteptam, si asteptam, dar, stati! Se apropie cu viteza o masina! Off, nu e autobuzul si nici tramvaiul, doar ambulanta! Disperata de cat a asteptat tramvaiul Mariana mai ca era sa se arunce in fata ei! Ar putea, in loc de tramvai, sa ia un autobuz. Dar, ghinion! Nici autobuzul nu se arata, dar ce sa vezi? In sfarsit, vine tramvaiul.

Asa ca trebuie sa fuga dupa el ca, intre timp, a cautat statia de autobuz: "ca sa nu spuneti ca nu am facut si sport!".
Sa inceapa aventura cu tramvaiul!

La nici 10 secunde de la plecarea tramvaiului din statie au si inceput sa faca observatii diva noastra: "eu sunt obsedata cu curatenia! (…). Uite, eu pun mana pe bara unde au pus 7 milioane de oameni si apoi pun mana pe fata si… Masina lu' mama sa ma astepti!".

Gata! 35 de minute de mers cu tramvaiul si deja Mariana Rosca nu mai poate.
Se gandeste ca nu va mai rezista sa astepte alte zeci de minute in statie! Dar, minune! Cineva acolo sus o iubeste! Autobuzul de legatura tocmai sosea in statie! Ce-i ramane de facut? Sa alerge inca o data dupa masina! A avut norc, sunt si locuri libere pe scaun, in autobuz.

Nu mai are rabdare deloc! De plictiseala, Mariana se muta de pe un scaun, pe altul. Pana cand o loveste o enciclopedie de mirosuri.
Alte 30 de minute de mers cu autobuzul dar, in sfarsit, am ajuns la destinatie! Si, cand ne pregateam sa coboram, Mariana a tinut neaparat sa se exprime in stilul ei caracteristic!

Dar, stati!  Aventura Marianei nu a luat sfarsit! Si-a dat seama ca dupa atata alergatura nu a mancat nimic si acasa frigiderul este gol. Asa ca si-a facut cumparaturile de pe drum!

S-a plimbat cu tramvaiul si autobuzul, si-a facut cumparaturile si a luat si pranzul in oras! Gata! Aventura Marianei s-a terminat!
##VIDEO106481##

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.