„Din păcate, familia Osbourne..” Sharon Osbourne a făcut anunțul despre starea de sănătate a lui Ozzy. Ce se întâmplă cu artistul

Autor: Laura Macovei

Ozzy Osbourne se confruntă cu mai multe probleme de sănătate 

Sursa: Facebook

Ozzy Osbourne și-a anulat din păcate următoarea apariție la festivalul de film Mad Monster Party, programată pentru weekendul din 12 iulie.

Potrivit unei declarații oferite de soția și managerul său, Sharon Osbourne, fiul lor, Jack Osbourne, îi va lua locul lui Ozzy la eveniment.

Ozzy Osbourne are probleme de sănătate

Această anulare nu este prea surprinzătoare, având în vedere starea actuală de sănătate a lui Ozzy și incapacitatea sa de a cânta live. În ultima perioadă, Osbourne, în vârstă de 75 de ani, s-a confruntat cu diverse probleme de sănătate, care i-au afectat considerabil capacitatea de a susține spectacole.

„Din păcate, familia Osbourne trebuie să anuleze apariția noastră viitoare la Mad Monster Party din Phoenix, deoarece Ozzy nu poate călători în acest moment. Cu toate acestea, Jack va fi acolo, arborând steagul pentru Osbourne. Toți cei care au cumpărat pachetul Osbourne vor obține, desigur, rambursări complete.

Am dori să vă mulțumim tuturor pentru sprijinul vostru constant. Înseamnă atât de mult pentru el, nu aveți idee.

Și tot ce pot face este să îmi cer scuze că nu vom fi acolo și îmi cer scuze pentru oamenii pe care i-am dezamăgit. Deci, Dumnezeu să vă binecuvânteze pe toți,”
a transmis soția lui Ozzy, Sharon, într-un videoclip postat pe pagina de Facebook.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Fanii îl vor pe Ozzy pe scenă

Ozzy Osbourne este un cântăreț și compozitor britanic, cunoscut mai ales ca solistul trupei de heavy metal Black Sabbath. Născut pe 3 decembrie 1948, în Birmingham, Anglia, Osbourne a câștigat faima în anii 1970 ca lider al formației Black Sabbath. Unele dintre cele mai cunoscute albume ale trupei includ "Paranoid" (1970) și "Master of Reality" (1971). 

Citește și: Sharon Osbourne a luat o decizie radicala pentru a invinge cancerul la san VIDEO

Fanii speră cu adevărat că Ozzy își va reveni și că vor avea ocazia să-l vadă din nou pe scenă. Mulți își doresc să asiste la un ultim spectacol Black Sabbath cu Bill Ward în spatele tobei, cândva în viitor. De asemenea, un turneu de rămas bun al lui Ozzy ar fi apreciat de numeroșii săi admiratori.

Îi dorim lui Ozzy toate cele bune și o recuperare rapidă, în speranța că își va putea relua activitatea muzicală și va continua să inspire generații de fani din întreaga lume.

 


O nouă ediție incendiară “Casa iubirii” a avut loc astăzi, 29 iunie, la Kanal D. Alexandra a luat o decizie care i-a lăsat fără cuvinte pe băieți.