“Din păcate ne despărțim.” Armin Nicoară a luat pe toată lumea prin surprindere, la mai puțin de un an de când a făcut pasul cel mare alături de Claudia Puican. Ce veste a dat artistul

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 04 apr 2023, 20:10

Armin Nicoară a lăsat pe toată lumea cu gura căscată, după ce a dat o veste neașteptată, chiar în cadrul emisiunii ”Teo show”.

Armin Nicoară și Claudia Puican se numără printre cele mai iubite cupluri de muzicanți de la noi. Invitat în cadrul emisiunii ”Teo show”, de 1 aprilie, artistul și-a luat fanii prin surprindere cu o veste șocantă, la mai bine de jumătate de an de când a făcut pasul cel mare alături de Claudia. 

Armin Nicoară ”Rupem relația noastră, pentru că eu nu pot să mai stau alături de Claudia”

Invitat în cadrul emisiunii ”Teo Show”, Armin Nicoară și-a pus fanii pe jar, după ce a anunțat că el și soția sa vor rupe căsnicia.

Admiratorii cuplului nu s-au lăsat ușor păcăliți de vestea dată de saxofonist, căci și-au dat seama despre ce este vorba. Armin Nicoară a plănuit în detaliu această farsă, pentru a le da palpitații telespectatorilor, cu prilejul zilei de 1 aprilie.

Fiind ziua păcălelilor, artistul și-a intrat foarte bine în rol, mai că oamenii l-au și crezut când a anunțat că mariajul său cu Claudia Puican a ajuns la final, ba chiar a găsit și un motiv plauzibil, pentru a fi cât mai credibil.

„Da, din păcate ne despărțim. Rupem relația noastră, pentru că eu nu pot să mai stau alături de Claudia, pentru că îi e foame toată ziua și mi-a mâncat zilele.”

,  a spus Armin Nicoară, în emisiunea Teo Show.

Citește și: Claudia Puican și Armin Nicoară urmează să devină părinți? Artistul a rupt tăcerea și a spus adevărul despre acest zvon: ”Îmi doresc un băiețel”

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Armin Nicoară și Claudia Puican, urmăriți de un bărbat dubios

Armin Nicoară a trecut prin momente de groază, după ce un bărbat necunoscut l-a urmărit mai multe zile la rând până în fața locuinței sale. Artistul a povestit tot calvarul prin care a trecut:

„Am avut câteva probleme și pot să le spun. Din greșeală, într-o zi s-a filmat ușa casei mele, unde stau la Claudia acum și ne-am trezit cu un invitat surpriză. La ușă, într-o noapte, Claudia era la studio și i-am zis că nu mai stau cu ea la

studio, era ora 2:00 noaptea. Am plecat acasă, am intrat cu mașina în subteran, iar când m-am dus la ușa de la subsol am văzut un (…) la ușă.

Mă duc la lift și văd că era oprit la etajul 6, am urcat și am văzut becul de pe scară aprins și mi-am dat seama că nu e OK. Când să deschid ușa la casă, cineva în fața ușii mele.

În momentul ăla mi-a picat tavanul în cap, deci am avut un șoc. Am închis repede ușa, iar persoana respectivă a luat-o la fugă”, a dezvăluit acesta, pentru un post Tv.

Citește și: Primele declarații făcute de Claudia Puican, după ce s-a spus că ar fi însărcinată. Artista și Armin Nicoară vor să își întemeieze o familie: „De un an, chiar doi, noi ne dorim să facem un copil”

 

 

 

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?