Din salvator a devenit victima! Un pompier a fost INJUNGHIAT in misiune

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 aug 2021, 00:20

Injunghiat in timp ce incerca sa stinga un incendiu! Din salvator a devenit victima!

Este vorba despre un pompier care a fost injunghiat in timp ce incerca sa stinga un incendiu! A plecat de acasa pentru a salva vieti! In misiune, nu se gandeste niciodata la el, ci la cei din jur!

Asa s-a intamplat si aseara. Pompierul, in varsta de 43 de ani, sef al Serviciului Voluntar pentru Situatii de Urgenta din comuna ieseana Popricani, a fost la un pas sa fie linsat in timp ce se lupta cu flacarile care inghitisera bucataria unei locuinte.



Cel care l-a injunghiat pe pompier este ginerele proprietarilor casei, careia barbatul i-ar fi dat foc. Pentru ca nu si-a vazut planul diabolic dus pana la capat, s-a suparat pe pompieri. Atacatorul era revoltat ca sotia lui a hotarat sa puna capat casniciei.

Agresorul si-a provocat insa doar niste rani minore. In schimb, pompierul a avut noroc de un echipaj de politie care venise la fata locului.
Asa a scapat cu viata, dar a ajuns in stare grava la spital. Medicii spun ca pompierul isi va reveni, insa, cel mai probabil, va ramane cu sechele. Si asta pentru ca i-a fost afectata coloana vertebrala.
##VIDEO90696##

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.