Din secretele bucatariei sud-americane! Invata sa prepari carne la gratar dupa reteta maestrului Gustavo Hernandez VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 02 sep 2021, 11:40

Uruguay, o tara indepartata, dar a carui savoare o putem simti in mancarurile pregatite intr-un restaurant din Sibiu.

Vi-l prezentam Gustavo Hernandez, maestrul gratarelor! Pe meleagurile noastre a ajuns dupa ce s-a indragostit de o romanca, in urma cu 8 ani, si a adus cu el si secretele bucatariei sud-americane. In jumatate de ora puteti gati doua feluri de mancare: mix grill de carne si muschi de vita uruguayan. Iata de ce aveti nevoie: carne de porc, pui, vita, carnati, cartofi, vinete, ciuperci si ardei. Legumele si carnea se taie in felii mari si se asaza pe gratar.


Gratarul pe care-l vedeti este construit dupa o tehnica traditional uruguayana. Datorita felului in care este distribuita caldura, carnea se rumeneste uniform pe toate partile. Atentie, carnea se sareaza foarte putin! Imediat ce ati asezat-o pe gratar, stropiti-o cu vin alb. Aviz gurmanzilor: Maestri in bucatarie, sud-americanii sunt renumiti pentru un sos foarte delicious, colorat si, mai ales, foarte sanatos. Iata un alt preparat celebru pe meleagurile sud-americane, o combinatie de fructe, legume si, desigur, carne.
Totul arata extraordinar si nu putem sa rezistam in fata muschiului de vita.

 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.