Din secretele unei femei insarcinate. Ce sa nu-i spui niciodata unei gravide!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 13 iul 2020, 16:59

Bucuria de a fi mama nu se poate exprima in cuvinte. Aproape toate femeile declara ca se simt implinite abia atunci cand devin mamici. Sigur, drumul pana acolo este un pic anevois. Mai intai trebuie sa treaca cu bine cele trei semestre de sarcina, atat viitoarea mama, cat si pruncul. Cat timp este insarcinata o femeie este vulnerabila emotional, asa ca trebuie sa aveti rabdare si sa fiti toleranti. Noi va sugeram ce intrebari sa evitati atunci cand o femeie este insarcinata:

1. In cate luni esti?

2. Cat mai ai pana sa nasti?

3.Cum o sa nasti? Natural sau prin cezariana? Nasterea este un eveniment foarte important in viata unei femei, iar posibilele complicatii sau gandul ca ceva ar putea pune in pericol viata bebelusui pun mult stres si presiune pe viitoarea mamica.

4. Cate kilograme ai luat?

5. Esti sigura ca nu ai gemeni?

6.

Esti de nerecunoscut!

Asta ii da de banuit ca s-a ingrasat prea mult.

7. Ai fetita sau baiat? Sexul copilului nu este atat de important pentru viitoarele mamici, ele vor doar ca bebelusul sa fie sanatos.

8. Arata-mi burtica! Ati putea, in schimb, sa o felicitati de fiecare data si sa o incurajati ca totul va fi bine!

Nu rata emisiunea "Mama din intamplare",  IN FIECARE MIERCURI, de la ora 21:00 la Kanal D!

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Care este relația dintre Alin Oprea și copiii săi în acest moment? „Ei demonstrează în orice poziție cât de apropiați și cât de susținători sunt pentru mama lor.”