Dinamo a castigat CUPA ROMANIEI! Vezi aici rezumatul meciului VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 23 oct 2020, 16:20

Cinci ani au asteptat cele doua rivale un trofeu. Galeriile au incins atmosfera pe Arena Nationala si au oferit un derby mai spectaculos decat pe teren.

Laurentiu Ruse a dat primii fiori giulestenilor cu o centrare inselatoare. Dinamo a inceput mai ofensiv si Marius Niculae a fost aproape de un gol spectaculos.

 

Rapidistii au pus stapanire pe meci dar Surdu i-a exasperat pe fani cu o ratare imensa.

 

Razvan Lucescu a tipat tot meciul la jucatori dar degeaba. Finalul de repriza a fost pe contre. Mai intai Curtean l-a intins serios pe Coman dar Robocop a respins cu emotii.

In careul celalalt s-a infiltrat Bozovic, dar muntenegreanul a ratat executia si mingea a trecut prin fata portii.

 

Bonetti a fost si el agitat. Si-a jucat postul in acest meci. A fost salvat de Scarlatache, la ultimul meci al fundasului in tricoul lui Dinamo.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

 

Rapidul s-a napustit in atac insa fara rezultat. Herea nu a reusit sa incadreze lovitura de cap dupa un corner executat de Deac.

 

Acelasi Deac a sutat periculos, dar Naumovski si-a salvat echipa. Borcea a trait cu mari emotii finalul meciului iar Ionita si Pancu i-au dat palpitatii la final.

 

Prezenti in tribune jucatorii nationalei au trait si ei intens partida.

Mai ales Torje, care a stat cu gura pe coechipieri, iar la final s-a bucurat pentru a 13-a cupa a lui Dinamo, care a egalat-o astfel pe Rapid.