Dinamo București și-a luat revanșa și visează la Liga 1. CSA Steaua a fost învinsă cu scorul de neprezentare 3-0

Author: Cristina Mocanu
Actualizat: 16 feb 2024, 00:30

Dinamo și Steaua au oferit un meci electrizant pe Arena Națională luni, 15 mai.

Sursa: https://www.facebook.com/CSASTEAUA

Dinamo București visează la locul de promovare în SuperLiga după ce a învins CSA Steaua cu 3-0.

Dinamo și Steaua au oferit un meci electrizant pe Arena Națională luni, 15 mai.

Steaua a fost învinsă cu scor de neprezentare de către Dinamo București

Echipa de fotbal Dinamo București încă speră la promovarea directă după ce și-a învins rivala cu scorul final 3-0, într-un meci explozibil care s-a desfășurat luni, 15 mai, pe Arena Națională.

”Câinii” au fost mai motivați de miza reală pe care o au în acest final de sezon, au profitat de forma modestă a ”militarilor” și au reușit să înscrie de trei ori pe

final, câștigând la scor de neprezentare, 3-0.

Citește și: Ce jucători trebuie să aducă FCSB pentru a se întări pentru următorul sezon

După ce în meciurile precedente a fost învinsă, Dinamo se impune fără drept de apel de această dată, egalează la puncte SC Oțelul, care încă nu a jucat, și continuă să spere la o promovare directă în SuperLigă.

Totuși, dacă echipa din Galați va reuși să învingă Buzăul, în această seară, aceștia vor promova direct.

Cum s-a desfășurat meciul?

Meciul Dinamo- Steaua a fost întrerupt câteva minute, luni seară, după ce fanii au aruncat torțe pe teren, iar Jandarmeria Bucureşti a anunțat că au fost întocmite 10 acte de sesizare a organelor de urmărire penală şi 23 de sancţiuni contravenţionale.

Dinamo s-a impus prin golurile marcate de Deniz Giafer (77) şi Lamine Ghezali (90+4, 90+9- penalty) şi mai speră la promovarea directă în Superligă. Echipa care a fost condusă de Ovidiu Burcă a dominat, vizibil, meciul, iar prima ocazie a venit în minutul 25 când Ahmed Bani a centrat, Ghezali a reluat spre poartă, dar David Dincă a respins. Gazdele au avut alte două ocazii în finalei primei părți, când Răzvan Patriche a reluat în bară după un corner (42), iar șutul lui David Irimia (45), din 7 metri, a fost respins de Dincă.

CSA Steaua ar fi putu să înscrie în minutul 74, când Ciunciukov a reluat spectaculos cu capul din centrarea lui Drăghici, dar Dujmovic a apărat. ”Câinii” au înscris în poarta “militarilor” în minutul în minutul 77, când fundașul Deniz Giafer a reluat în plasă mingea respinsă de Dincă la șutul lui Alex Pop. Gazdele au mai ratat o ocazie prin Ghezali (83), care a șutat peste poartă din marginea careului.
Dinamo şi-a dublat avantajul în minutul 90+4, când De Moura a lansat un contraatac, iar Ghezali a marcat după ce a combinat cu Bani. Ghezali a închis tabela (90+9), dintr-un penalty, după ce Florescu a fost faultat de Adrian Ilie.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Mingea de joc a fost adusă pe teren cu ajutorul unei drone.

În ultima etapă, Dinamo București va în deplasare cu Politehnica Iaşi, iar Oțelul acasă cu Unirea Dej.

Citește și: 6 lucruri pe care nu le stiai despre Finala de la Sevilla. „N-avem pâine și salam, dar îl avem pe Duckadam”

Prezentarea celor două echipe

 

Cele două echipe au fost compuse din:

Dinamo București:  Dujmovic – Dav. Irimia (Al. Irimia 87′), Giafer, Bena, Patriche (cpt.), Moura – Ghezali, Daniel Iglesias, Gorka Larrucea, Bani (A. Șerban 90+7′) – Al. D. Pop (Andr. Florescu 90+2′) Rezerve neutilizate: Oncescu – Iul. Roșu, Demici, Borcea, Cr. Ionescu, Buleică

Antrenor: Ovidiu Burcă

CSA Steaua:  Dincă – Drăghici (Dr. Gheorghe 79′), Al. Sabău, Ciocoteală, Corbu – D. Oroian (Șt. Pacionel 66′), Balgiu, Em. Pacionel (Ad. Ilie 66′), Ad. Popa (cpt.) (Enceanu 79′) – Chunchukov, Chipirliu (Trică 66′) Rezerve neutilizate: H. Iancu – Calescu, Mihăescu, Raicu

Antrenor: Daniel Oprița

Sursă: prosport.ro

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.