Dinel Staicu, marturisiri socante in fata procurorilor DNA!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 01 sep 2021, 08:10

Este declaratia naucitoare facuta de Dinel Staicu in aceasta dimineata, chiar in fata sediului Directiei Nationale Anticoruptie.

 Omul de afaceri sustine ca habar nu avea de mita data de fratele sau pentru a-l scapa de puscarie. Banii, insa, nu au fost inmanati personal de catre el, care se afla in spatele gratiilor la acea vreme.

Banii urmau sa ajunga la judecatoarea Veronica Cirstoiu, acuzata acum c-ar fi luat mita pentru anularea condamnarii de sapte ani de inchisoare cu executare primita de Staicu. Au ajuns, insa, banii in buzunarele judecatoarei?

De cealalata parte, insa, in motivarea deciziei de arestare preventiva, instanta a aratat ca( judeca(toarea Veronica Cîrstoiu a primit de la Dinel Staicu, prin intermediul avocatei acestuia
Adriana Dascalu, suma de 630.000 de euro pentru a anula condamnarea la sapte ani de închisoare cu executare primita de Dinel Staicu în dosarul fraudarii Bancii Internationale a Religiilor.

Dinel Staicu a recunoscut ca in cursul zilei de luni a primit o scrisoare de la fratele sau, Marian Staicu, in care acesta si-a recunoscut faptele de coruptie prezentate de procurori în dosarul în care si judecatoarea Veronica Cîrstoiu este acuzata de luare de mita si complicitate la trafic de influenta.
Judeca(toarea Veronica Cîrstoiu, de la Curtea de Apel Bucuresti si fiul acesteia, Florin Cergan, au fost arestati preventiv in urma cu trei zile.