Dinți ficși în doar 24 de ore cu ajutorul implanturilor dentare Nobel Bio Care

Author: Oana Picerea

Implanturile dentare Nobel Bio Care pot fi folosite cu succes în cadrul procedurilor stomatologice chirurgicale de tipul All-on-Four/All-on-Six, pacienții putând să se bucure de dinți ficși în doar 24 de ore cu ajutorul echipei de medici profesioniști #LifeDentisti din cadrul clinicii stomatologice Life Dental Spa din Iași.

Life Dental Spa a luat naștere în București, unde dr. Cristina Obreja a pus bazele unei clinici în care pacientul este văzut ca un întreg, tratamentele realizate fiind conform principiilor stomatologiei holistice. De atunci, dr. Cristina Obreja a antrenat periodic echipa de medici profesioniști Life Dental Spa pentru a putea asigura pacienților proceduri minim-invazive, eficiente și cu rezultate durabile, realizate cu ajutorul laserului dentar!

Ce este Sistemul All-on-4/All-on-6?

Acest sistem cuprinde un protocol întreg de intervenții chirurgicale de inserare a implanturilor dentare cu scopul de a realiza un tratament restaurator complet pentru pacienții care și-au pierdut toți dinții de pe arcada dentară.

Cu alte cuvinte, pacientul beneficiază de o restaurare rapidă a arcadei dentare, implanturile dentare Nobel Bio Care fiind recunoscute la nivel internațional pentru calitățile superioare, care asigură reușita tratamentului.

Sistemul Nobel All-On-4/All-on-6

În general, implantul dentar joacă rolul unei rădăcini artificiale, fiind inserat în grosimea osului alveolar pentru a putea susține o lucrare protetică fixă (o coroniță dentară sau o punte dentară sprijinită pe mai multe implanturi).

Sistemele Nobel All-on-4 sau Nobel All-on-6 sunt proceduri de tipul Fast&Fixed – practic, pacienții au parte în mai puțin de 24 de ore de o dantură complet nouă: la nivelul arcadelor dentare sunt inserate mai multe implanturi, peste care se atașează, în aceeași zi, o lucrare protetică fixă.

Implanturile dentare sunt inserate la nivelul arcadelor dentare astfel:

 

  • - 6 implanturi dentare Nobel Bio Care inserate la nivelul osului maxilar, în osul alveolar
  • - 4 implanturi dentare Nobel Bio Care inserate la nivelul mandibulei, în osul alveolar

 

Cine poate beneficia de protocolul Nobel All-on-4 sau Nobel All-on-6?

Clinica stomatologică Life Dental Spa din Iași dispune de o echipă de medici stomatologi foarte bine pregătiți, atenți cu privire la comunicarea medic-pacient.

Astfel, fiind o procedură invazivă, #LifeDentist-ii recomanda sistemul Fast&Fixed realizat cu ajutorul implanturilor dentare Nobel Bio Care pacienților care:

 

  • - Și-au pierdut dinții de pe arcadă dentară în totalitate și își doresc o restaurare rapidă și eficientă
  • - Dinții restanți pe arcadă sunt grav afectați, insuficienți pentru a putea susține o lucrare protetică de tip punte dentară si urmeaza a fi extrasi
  • - Poartă proteze mobilizabile ce s-au dovedit a fi inestetice și inconfortabile și își doresc o schimbare

 

De ce să alegi restaurarile cu ajutorul implanturilor dentare Nobel Bio Care?

Echipa de medici stomatologi Life Dental Spa din Iași este preocupata să aleagă cele mai bune materiale dentare pentru a putea realiza tratamente stomatologice la cel mai înalt nivel al calității și al durabilității.

Procedurile Nobel All-on-4 sau Nobel All-on-6 sunt realizate cu ajutorul implanturilor dentare Nobel Bio Care, care s-au dovedit a fi extrem de benefice, având următoarele avantaje:

 

  • - Sunt versatile, fiind disponibile mai multe tipuri, cu suprafețe și lungimi diferite, astfel încât medicul specialist #LifeDentist poate alege implantul potrivit pentru fiecare pacient în parte
  • - Beneficiază de o documentare amplă, realizată cu ajutorul studiilor clinice cunoscute la nivel internațional
  • - Implanturile Nobel Bio Care beneficiază de garanție pe viață, tratamentul restaurator fiind extrem de calitativ
  • - Indiferent de afecțiunile orale prezente în cavitatea bucală, implanturile Nobel Bio Care dovedesc o aplicabilitate de grad superior
  • - Stabilitatea implanturilor dentare este de nivel înalt, implanturile dentare Nobel Bio Care putând fi folosite chiar și în cazul pacienților cu os restant diminuat la nivelul arcadei dentare

 

Tehnologie la cel mai înalt grad în clinica stomatologică Life Dental Spa Iași

Clinica stomatologică Life Dental Spa din Iași este echipata cu cea mai nouă tehnologie din domeniul stomatologiei, și anume laserul dentar. Acesta aduce multiple avantaje în cadrul procedurilor dentare, fiind utilizat chiar și în cazul inserării implanturilor dentare.

Astfel, după ce pacientul a urmat protocolul Fast&Fixed de tipul Nobel All-on-4 sau Nobel All-on-6, laserul dentar poate fi folosit pentru:

 

  • - A diminua riscul de edem (de umflare) a țesutului
  • - A scădea durerea ce poate apărea post-operator
  • - A limita dezvoltarea complicațiilor, lumina laser având proprietatea de a steriliza țesuturile dentare
  • - A stimula regenerarea și refacerea rapidă
  • - a stimula formarea de os in jurul implanturilor, ceea ce ajuta foarte mult pe termen lung stabilitatea acestora

 

Așadar, pacienții care aleg sistemul All-on-4/All-on-6 cu ajutorul implanturilor dentare Nobel Bio Care se bucură de dinți ficși în doar 24 de ore și de o recuperare post-operatorie rapidă și ușoară!

Alege clinica stomatologică Life Dental Spa din Iași și beneficiază de cele mai bune tratamente restauratoare pe baza implanturilor dentare Nobel Bio Care!

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.