Dintotdeauna Tu, de Colleen Hoover - o carte de dragoste emoționantă, pe care o poți comanda online!

Author: Bianca Hriscu

Colleen Hoover este una dintre cele mai apreciate autoare din prezent, abordând genurile New Adult și Young Adult pentru scrierile sale.

Cărțile autoarei au atras atenția publicului datorită modului unic de construire a personajelor și situațiile în care acestea sunt puse, fapt ce i-a adus titlul de New York Times bestselling pentru 11 cărți și 4 nuvele. Cea mai nouă carte a sa, Dintotdeauna Tu a fost lansată luna aceasta în România, după ce s-a bucurat de un imens succes internațional. 

Dintotdeauna Tu a fost publicată inițial în anul 2019 și cu toate că este o carte nouă, a fost primită foarte bine atât de fanii autoarei, dar și de către persoane care au descoperit-o prima dată prin intermediul acestei cărți. De menționat faptul că poți achiziționa cartea din librăria online LIBREX, cu transport gratuit și la un preț foarte bun. Așa că dacă această autoare este printre preferatele tale și vrei să citești tot ce lansează nou sau dacă îți dorești să descoperi cărțile ei, comandă cu încredere și scapă de grija transportului. În cele ce urmează, îți vom prezenta pe scurt cartea, fără a-ți da prea multe detalii, deoarece ne dorim să nu îți luăm plăcerea de a o descoperi personal. 

Cartea Dintotdeauna Tu poate fi încadrată la romane de dragoste, dar trebuie ținut cont de faptul că are anumite elemente de thriller și de mystery, așa că nu te aștepta la o poveste simplă de dragoste. Potrivit Publishers Weekly, acest roman este cu siguranță cel mai bun publicat de către Hoover până în prezent. 

Personajele principale ale cărții sunt Morgan (mama) și Clara (fiica) și ne sunt prezentate având o relație tipică de mamă-adolescentă în care fiecare dintre acestea nu dorește să semene cu cealaltă. Morgan Grant a rămas însărcinată când avea doar 17 ani, iar cum Clara are 16 ani, se teme să nu repete greșeala de a avea un copil la o vârstă atât de fragedă. Clara știe foarte bine că nu va călca pe urmele mamei sale, deoarece o consideră ,,cel mai previzibil om din lume” și își dorește să nu îi semene. Puținul echilibru dintre cele două este asigurat de Chris, soțul lui Morgan, însă când acesta este implicat într-un accident alături de Jenny, sora lui Morgan, totul se destramă. Pentru a face față șocului emoțional, Morgan caută sprijin de al o persoană total neașteptată, iar Clara de la băiatul pe care nu avea voie să îl vadă. Cu fiecare zi care trece, Clara și Morgan se distanțează tot mai mult: secrete îngropate ies la suprafață, iar cele două trebuie să își regăsească echilibrul până când nu este prea târziu. 

Probabil ți-ai dat deja seama că este o poveste emoționantă și în care se vor regăsi foarte multe persoane. Astăzi, tot mai mulți cititori își doresc povești autentice, în care să se regăsească și care să le reamintească faptul că nu sunt singurii care au trecut printr-o anumită situație. 

În încheiere, am vrea să îți reamintim că poți comanda cartea online, de la LIBREX. 

 


Iancu Sterp, primele declarații despre adevăratul motiv pentru care Culiță Sterp și Daniela Iliescu nu au fost la cununia lui: „Sunt niște neînțelegeri...”

Iancu Sterp, fratele celebrului cântăreț de manele Culiță Sterp, a simțit nevoia să lămurească o situație care a stârnit valuri pe internet, legată de absența fratelui său și a partenerei acestuia, Daniela Iliescu, de la cununia civilă cu Denisa Coțolan, care a avut loc pe 20 octombrie.