Dinu Maxer a ajuns iar pe mâinile medicilor esteticieni! La ce intervenție a mai apelat, de data aceasta, fostul soț al Deei Maxer: „Aveam niște dorințe”

Author: Lavinia Medrea

La ce intervenție a mai apelat, de data aceasta, fostul soț al Deei Maxer 

Sursa: Captură YouTube theXclusive

Dinu Maxer a apelat, din nou, la ajutorul medicilor esteticieni. Iată care a fost motivul!

Chiar dacă are o anumită vârstă și este un bărbat divorțat, Dinu Maxer nu uită să aibă grijă de el și să se perfecționeze. De curând, artistul a apelat la ajutorul medicilor esteticieni pentru a scăpa de riduri. 

Dinu Maxer a ajuns iar pe mâinile medicilor esteticieni

Dinu Maxer a fost la medicii esteticieni pentru a scăpa de ridurile din zona frunții.

Rezultatul a fost impecabil, lucru care l-a bucurat mult pe burlac.

Citește și: „Aveam lucruri pentru care mai puteam să continuăm”. Dinu Maxer nu și-a dorit să divorțeze de Deea Maxer. Cei doi au încercat de mai multe ori să își salveze relația

„Sunt foarte încântat, pentru că aveam niște dorințe pe care, evident, prietenii mei mi le-au rezolvat, așa că o să mă uit altfel de acum în oglindă”,  a declarat Dinu Maxer.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Dinu Maxer, reacție după ce a văzut-o pe Deea sărutându-se cu iubitul ei

După ce au divorțat, Dinu Maxer a încercat să-și refacă viața cu o altă femeie, dar lucrurile n-au mers prea bine. În schimb, pentru Deea, norocul a fost de partea ei. A reușit să cunoască un bărbat bun, Robert Drilea, cu care și-a refăcut viața.

Multă lume se aștepta ca Dinu Maxer să sufere știind că fosta lui soție are pe cineva mai bun, dar artistul n-a simțit nimic negativ, nici măcar atunci când i-a surprins sărutându-se.

Citește și: „I-am văzut sărutându-se”. Gesturile tandre dintre Deea Maxer și actualul iubit, surprinse de Dinu Maxer, când se așteptau cel mai puțin

„Acum mă gândesc că ți-aș mai da o altă știre bombă, nu de alta dar ești prietena mea de atâta timp.

Fără să vreau, la evenimentul de care s-a scris atâta, unde a fost el și unde n-a venit prin surprindere. N-am fost pus în fața faptului, știam că va fi acolo, ba dimpotrivă am stat de vorbă. La un moment dat, ducându-mă să o chem pe Deea pentru un anumit moment, am avut un botez atipic, trebuia să prezentăm mult mai des.

(...) Ducându-ma afară unde stăteau ei la o masă să îi chem, i-am văzut sărutându-se și n-am simțit nimic, un gol în stomac, o supărare, ceva.(...)

Mi-am permis să o spun și public, am persoane care nu mă cred, atunci povestesc lucrul acesta ca să mă înțeleagă”, a spus Dinu Maxer, în emisiunea „Detectorul de minciuni”.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?