Dinu Maxer a luat decizia și nu mai dă înapoi: „Se pare că e cam greu”. Ce se întâmplă cu acesta, la doar câteva luni de la divorț

Author: Andreea Buinoschi

Mult timp, Dinu Maxer a fost atras de un singur tipar de femeie

Sursa: Instagram

Dinu Maxer a trecut printr-o mulțime de schimbări de când a divorțat de Deea Maxer, iar ultima schimbare urmează să fie pusă în practică. Artistul s-a cunoscut mai bine și și-a dat că unele aspecte din trecut nu mai sunt potrivite pentru el cel din prezent.

Deea Maxer și Dinu Maxer au divorțat în urmă cu mai multe luni și, dintre ei, artistul este cel singur, în prezent. Deea Maxer și-a găsit fericirea în brațele lui Robert Drilea, dar nici fostul ei soț nu vrea să se lase mai prejos.

Dinu Maxer și-a lărgit orizonturile, după divorțul de Dinu Maxer

Mult timp, Dinu Maxer a fost atras de un singur tipar de femeie, dar, de curând, și-a dat seama că orizonul i s-a lărgit, motiv pentru care, și alte femei au reușit să îi

atragă atenția. Cu toate acestea, iubirea pare să nu vină prea curând la el, deși el chiar își dorește să se îndrăgostească.

Vreau să mă îndrăgostesc! Asta vreau cel mai mult acum! E plină lumea de fete frumoase, nu zic nu, dar nu e suficient asta, vrei să ai mai mult. Dar, acel mai mult de la înălțimea vârstei mele vine cu pretenții mai mari, cu greutăți.

Dar reușesc eu într-un final, trebuie doar să o găsesc! 

Citește și: „Eu nu caut aventuri”. Cum trebuie să fie femeia ideală pentru Dinu Maxer. Artistul are mari pretenții de la cea care o va înlocui pe Deea Maxer

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Mi-am dat seama că nu mai sunt axat neapărat pe brunete, pe un tipar, îmi plac și blondele, la fel de mult.

Trebuie, însă, să mă îndrăgostesc! Mie femeile îmi dau în prezent maxim 32 de ani! Acum, dacă nu mai am cui să-i fiu fidel, îmi doresc o altă parteneră. Nu-mi plac aventurile. Prefer să stau, mai degrabă, singur. Sper să găsesc o persoană să mă accepte cu acest val de publicitate cu care vin la pachet. Se pare că e cam greu!”, a povestit Dinu Maxer, conform Click.

Deea Maxer și Robert Drilea, prima vacanță peste hotare

Săptămile trecute, Deea Maxer și Dinu Maxer au plecat în Grecia,  în vacanță, alături de câțiva prieteni. Așa cum era de așteptat, nu puține au fost comentariile mai puțin frumoase de care s-a lovit și a ținut să le transmită un mesaj care continuă să o critice: „ Să nu te cobori la nivelul celor care te critică, invidiază sau care, pur și simplu, nu te plac.

Nu are rost să-ți irosești energia pentru astfel de oameni”.

Citește și: Cât de apropiat este Robert Drilea de copiii Deei Maxer! Fosta soție a lui Dinu Maxer este convinsă că iubitul ei are stofă de tătic

După ce și-a asumat relația cu Robert Drilea, Deea Maxer a continuat să fie la fel de discretă ca întotdeauna. Deși a preferat să nu arate prea mult din viața personală, anumite persoane nu se opresc din a se da cu părerea.