Dinu Maxer, adevărul despre despărțirea de Nicoleta Luciu. Artistul a mărturisit că era extrem de gelos: ''I-am spus că nu mai vorbim''

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 13 mar 2024, 10:37

„M-a întrebat dacă vreau să mai exist” Dinu Maxer, despre relația controversată cu Nicoleta Luciu. Artistul a mărturisit că era extrem de gelos

Sursa: Facebook

Dinu Maxer a vorbit deschis despre relația sa de 8 ani cu Nicoleta Luciu. Acesta descrie fosta relație ca fiind una „frumoasă”, însă anumite impedimente au pus capăt celor 8 ani.

Dinu Maxer a avut o relație de 8 ani cu Nicoleta Luciu, însă nu au fost căsătoriți. Acum, artistul vorbește frumos despre fosta sa relație, însă a dezvăluit și ceea ce îl făcea extrem de gelos în relația cu focoasa brunetă.

Dinu Maxer și Nicoleta Luciu au decis să se despartă departe de ochii lumii

„Eu știu doar atât, că atunci hotărâsem cu Nicoleta să nu declarăm nimic.

Prin urmare, când s-a aflat în presă, trecuse deja o lună jumătate, nu mai știu exact. Știu că acel „proces” mediatic a pornit din cauza faptului că ea era la o televiziune concurentă, care avea un PR foarte ciudat și nu avea voie să vorbească. A apărut o declarație care nu era chiar a ei. Redactorul șef a venit și m-a întrebat care e replica mea. 

Citește și: Dinu Maxer, amintiri dureroase despre moartea fratelui său! „A fost călcat de tramvai în fața blocului!” Artistul a redeschis cel mai trist capitol din viața sa

I-am spus că nu mai vorbim și m-a întrebat dacă vreau să mai exist, așa ca persoană publică. Atunci mi-a spus să deschid gura și să vorbesc. Cred că am deschis seria divorțurilor, dar nu îl pot numi așa, pentru că nu eram căsătoriți. 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Dar, într-adevăr, după o relație de 8 ani, e o despărțire,” a declarat Dinu Maxer.

Dinu Maxer, extrem de gelos în relația cu Nicoleta

„Nu știu dacă am creat-o, dar am făcut foarte multe lucruri ca ea să rămână în lumina reflectoarelor.

Un singur lucru vă spun, fiindcă s-a comentat de câteva ori de-a lungul anilor, am fost deranjat de câțiva oameni care au spus lucruri false față de ceea ce trăisem eu. Pentru Nicoleta, de-a lungul anilor, am făcut trupe muzicale, fiindcă asta știu să fac, sunt producător muzical.

Citește și: Dinu Maxer, despre traumele copilăriei: „Am fugit de mama” Cum a reușit artistul să treacă peste divorțul părinților, dar și peste moartea fratelui său

Am fost foarte gelos în relația cu Nicoleta. Venea din faptul că nu mă asculta niciodată. Dar, cu toate acestea, a fost o relație frumoasă. Au fost doar violențe verbale între noi. E normal, cine nu se ceartă,”  a mărturisit Dinu.