Dinu Maxer, alături de o femeie misterioasă când a probat rochia de mireasă, la scurt timp după divorțul de Deea Maxer: „O să fie o surpriză”

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 11 apr 2023, 11:03

Dinu Maxer le pregătește o surpriză fanilor, iar rochia de mireasă face și ea parte din ceea ce va avea să apară pe ecrane

Sursa: Instagram

Dinu Maxer s-a filmat alături de o femeie misterioasă, în timp ce aceasta proba o rochie de mireasă. Acesta nu a vrut să ofere prea multe detalii despre ceea ce se va întâmpla, dar a promis că totul se va afla în scurt timp.

Dinu Maxer a luat pe toată lumea prin surprindere atunci când a filmat o femeie în timp ce probează o rochie de mireasă. Imaginile au apărut la scurt timp după ce acesta și Deea Maxer au anunțat că nu mai formeaă un cuplu.

Dinu Maxer, filmat alături de o femeie îmbrăcată în rochie de mireasă

Poate că unii fani au crezut că Dinu Maxer și-a refăcut deja viața, dar lucrurile nu stau deloc așa.

În urma declarațiilor pe care le-a făcut despre tot ceea ce s-a întâmplat, acesta a dat de înțeles că trece printr-o perioadă dificilă și, cel mai probabil, va dura ceva timp până când lucrurile vor reveni la normal în viața sa.

Cu toate că, din punct de vedere sentimental, lucrurile nu stau chiar atât de roz, pe plan profesional, pare că totul merge ca pe roate. Dinu Maxer le pregătește o surpriză fanilor, iar rochia de mireasă face și ea parte din ceea ce va avea să apară pe ecrane.

Citește și: Deea Maxer, întâlnire cu un alt bărbat. Cine este bărbatul cu care Deea s-a întâlnit la scurt timp după divorț?

„Facem aici probe, fiindcă avem o surpriză. Nu vă spunem prea multe, dar o să fie, în curând, pe ecrane”, a dezvăluit Dinu Maxer, în mediul online.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Căsnicia dintre Deea Maxer și Dinu Maxer a ajuns la final, în ciuda eforturilor acestuia

Deea Maxer și Dinu Maxer au anunțat că merg pe drumuri separate chiar în ziua în care au semnat actele de divorț. Cei doi au ajuns la un numitor comun în ceea ce privește partajul și copiii, dar continuă să se ocupe de cei mici împreună.

La o zi după ce au anunțat separarea, Dinu Maxer a precizat că a încercat toate variantele prin care ar fi putut să repare relația, dar lucrurile nu au fost în favoarea sa,

oricât de mult și-a dorit să continue să aibă o relație cu Deea Maxer.

„Am tot sperat că ne vom împăca, până în ultimul moment. Am tras mai mult. Tot ea a fost prima care și-a dat verigheta jos de pe deget și care, în ultima perioadă, nu mai posta poze cu mine, pentru că nu mai simțea.

Citește și: Ce nume va purta Deea Maxer după divorț? Va păstra sau nu numele lui Dinu Maxer. Ce decizie a luat artista

(…) Eu, până în ultima secundă, am sperat că se întâmplă ceva. Nu am reușit, dacă nu am reușit până nu am încheiat actele... Am testat și această relație la distanță. Avem patru săptămâni de când Deea s-a mutat, cuplul era despărțit, nu mai eram un cuplu (...)”, a declarat Dinu Maxer, în cadrul unui interviu acordat în urmă cu doar câteva săptămâni.