Dinu Maxer, amintiri dureroase despre moartea fratelui său! „A fost călcat de tramvai în fața blocului!” Artistul a redeschis cel mai trist capitol din viața sa

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 12 mar 2024, 23:38

Dinu Maxer, despre moartea sfâșietoare a fratelui său: “Sufeream foarte mult!” Iată ce dezvăluiri cutremurătoare a făcut artistul despre tragedia care i-a marcat adolescența!

Dinu Maxer se numără printre cei mai talentați și apreciați artiști de muzică pop-dance din România. Acesta a devenit cunoscut încă din 1999, când s-a înființat formația muzicală AXXA, din care a făcut parte, alături de colegii săi Mihai Onilă, Adrian Filip și Sorin Raia, ce s-au bucurat de mare succes de-a lungul anilor. Deși pe plan profesional Dinu Maxer a avut parte de multe realizări, în viață personală acesta s-a confruntat cu multe dezamăgiri și eșecuri.

Invitat de curând, în cadrul emisiunii ”În Oglindă”, artistul și-a deschis sufletul și i-a povestit moderatorului Mihai Ghiță detalii uluitoare atât despre carieră lui, cât și din viață personală. Iată ce mărturisiri a făcut Dinu despre moartea fratelui său, care i-a frânt inima la acel moment.

Dinu Maxer, despre moartea sfâșietoare a fratelui sau: “Sufeream foarte mult!”

Invitat în cadrul emisiunii ”În Oglindă”, Dinu Maxer a fost întrebat de către moderatorul Mihai Ghiță cum a reușit să depășească poate cel mai trist și greu moment al vieții sale, pe când era doar un

adolescent de 14 ani, dispariția fulgerătoare a fratelui său.

Citește și: Dinu Maxer, despre traumele copilăriei: „Am fugit de mama” Cum a reușit artistul să treacă peste divorțul părinților, dar și peste moartea fratelui său

Vizibil afectat, Dinu Maxer și-a adunat puterile și a povestit, cu ochii în lacrimi, că a suferit cumplit când a aflat despre moartea fratelui său.

Teribila tragedie s-a petrecut chiar în față blocului în care locuiau la acea vreme, pe bulevardul Mihai Bravu, din București, când viața fratelui său a fost curmată de un tramvai.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Dinu Maxer, atacat de fostul socru! Ce a declarat tatăl Deei l-a lăsat fără cuvinte pe artist: „M-am săturat să fie luată în bătaie de joc Deea”

„Cred că vreo douăsprezece zile mai avea până făcea zece ani, eu aveam 14 ani jumătate! Și a fost călcat de tramvai exact în față blocului! Eu locuiam în perioada aia pe șoseaua Mihai Bravu! O neglijență a lui dar și o neglijență a unei vatmaniței care l-a văzut trecând stradă, a trecut de el cu tramvaiul și l-a speriat o mașină și atunci el s-a retras și s-a lovit de tramvai...

traumatism cranian, în comă o zi și pe urmă a murit! Pentru mine a fost foarte delicată tragedia această, în acel moment din cauza că mai aveam câteva zile până când dădeam treaptă întâi la Limba Română, n-o să uit niciodată, pe 2 iulie, în momentul în care era înmormântarea lui, în Uricani, fiindcă el a fost dus în Uricani.

Cu alte cuvinte, eu am rămas în București la niște vecini și toată lumea a plecat la Uricani pentru înmormântarea lui! Nu știu cum m-am mobilizat sincer, am intrat al doilea în liceu, asta

a fost unul dintre paradoxurile mele! Învățasem foarte bine dar m-am așteptat să ma pierd pentru că în momentul ăla sufeream și eu foarte mult! După care a venit o perioada în care suferință tatălui, fiindcă pe a mamei doar am aflat-o ulterior din vorbele ei și ale surorilor ei. Suferință tatălui a fost atât de mare încât în mine a declanșat reacții adverse!Nu mai suportăm! Că și cum... ajunge, s-a dus, nu mai poți să faci nimic!”, a spus Dinu Maxer.