Dinu Maxer, apariție care a stârnit reacții: „Sunteți minunați amândoi”

Author: Laura Macovei
Actualizat: 05 aug 2023, 16:51

Dinu Maxer, apariție care a stârnit reacții: „Sunteți minunați amândoi”

 
Sursa: Facebook/Dinu Maxer

Dinu Maxer și-a surprins fanii, după ce a postat o poză cât o mie de cuvinte pe o platformă de social media! Ce fotografie a postat cântărețul?

Divorțul dintre Deea și Dinu Maxer a surprins pe toată lumea, unii fiind încă șocați cum de celebrul cuplu nu mai este împreună.

După o poveste de dragoste de aproape 20 de ani, cei doi au decis să urmeze drumuri separate, iar fanii s-au împărțit în două tabere: echipa Deea și echipa Dinu. 

Dinu Maxer, fotografie impresionantă care a stârnit reacții

Dinu Maxer a postat recent o fotografie în mediul online, care i-a luat pe toți prin surprindere și în care apare alături de o frumoasă brunetă. Alături de cine a apărut cântărețul?

Deși cei doi și-au spus adio, nu au vrut ca relația dintre ei să îi afecteze pe cei doi copii ai lor și vor să le demonstreze în continuare cât de mult îi iubesc. 

Citește și: Dinu Maxer, fotografiat alături de Iuliana Luciu. Ce se întâmplă între el și fosta cumnată? Fanii au fost uimiți

În acest context, Dinu a postat o fotografie impresionantă pe rețelele sociale, iar fanii au reacționat imediat: „Sunteți minunați amândoi”

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Fostul soț al Deei Maxer a postat o fotografie emoționantă pe rețelele de socializare, în care apare alături de fiul său, Andreas.

„O poză cât 1000 de cuvinte!”, a scris artistul alături de imagine.

Dinu Maxer, fotografiat alături de Iuliana Luciu

Dinu Maxer a fost surprins alături de fosta sa cumnată, Iuliana Luciu, iar fanii au reacționat imediat. Unde s-au întâlnit cei doi?

Burlacul  Dinu Maxer  a fost surprins în compania fostei sale cumnate, Iuliana Luciu.

Se pare că cei doi s-ar fi întâlnit la o petrecere la mare. 

Citește și: Deea Maxer, prima ceartă cu noul iubit, mai tinerel! Cum a reacționat fosta soție a lui Dinu: “Nu există dovadă de maturitate”

Se pare că cei doi au fost surprinși împreună la o petrece de la mare, iar în poza alăturată se observă că Dinu Maxer și fosta sa cumnată erau împreună în Mamaia.

Cântărețul a postat un insta story alături de ea și un alt prieten.