Dinu Maxer, atacat de fostul socru! Ce a declarat tatăl Deei l-a lăsat fără cuvinte pe artist: „M-am săturat să fie luată în bătaie de joc Deea”

Author: Laura Macovei
Actualizat: 11 ian 2024, 12:16

Dinu Maxer, atacat de fostul socru! Ce a declarat tatăl Deei l-a lăsat fără cuvinte pe artist: „M-am săturat să fie luată în bătaie de joc Deea”

Sursa: Instagram Deea Maxer/ Dinu Maxer

Divorțul dintre Deea și Dinu Maxer a avut loc în urmă cu ceva timp, perioadă în care ambii parteneri și-au refăcut viața. Acum, însă, ies la iveală detalii șocante, date în vileag chiar de tatăl Deei.

Dinu Maxer a venit cu o serie de declarații, după ce a fost atacat, pe internet, chiar de fostul lui socru, tatăl Deei Maxer. Ce a spus artistul?

Dinu Maxer, reacție în mediul online după mesajul fostului socru

Vedeta a transmis un mesaj cu privire la reacția fostului socru și la faptul că l-a atacat pe acesta în mediul online. Dinu Maxer se declară de-a dreptul șocat pentru cuvintele pe care le-au auzit venind din partea tatălui fostei sale soții. 

Citește și: „Nu văd șanse între Deea Maxer și Robert” Numerologul Carmen Harra, dezvăluiri bombă despre relațiile vedetelor din România. Ce s-a întâmplat între Oana Roman și Marius Elisei

„Pentru mine a fost un mare șoc și nici nu am știut ce să zic. Eu credeam că am o relație foarte bună cu ei, pentru mine de aia a fost un mare șoc.

Probabil nu aș fi apărut să comentez dacă nu ar fi explodat în halul în care a explodat. Puțin deplasat cuvântul ăsta despre mine, adică eu chiar nu sunt fițos.

Am avut atâtea exemple în viață când mă cunoșteau persoane străine și îmi ziceau că sunt diferit decât la televizor. „Acolo pari îngâmfat”. Sâmbătă i-am dus copiii, am dat noroc cu el, i-am spus la mulți ani și îmi spune în câteva cuvinte că o fană de-a mea din Petrila...

a crezut că eu complotez cu asta... Dar de la a ataca pe cineva, la a mă ataca pe mine mi s-a părut o distanță destul de mare.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Am avut o relație cordială, civilizată. N-am băut niciodată cu el. Când am vorbit despre despărțire, foștii socri nu s-au băgat.

Eu consider și acum, pentru că sunt într-o perioadă de acceptare extrem de frumoasă, în care nu am absolut nicio problemă cu Deea sau cu Robert...

Nu pot să îl sun, dar i-am trimis mesajul și mi-a trimis un răspuns în care mi-a zis: „Eu ți-am spus de când ai adus copiii la mine că a luat foc o fană de-a ta.

Nu a fost cu intenție, a fost la nervi, așa cum făceai și tu câteodată și toată lumea te înțelegea și te ierta. Am scăpat-o și eu. M-am săturat să fie luată în bătaie de joc Deea,” a spus Dinu. 

Dinu Maxer, hotărât să facă pace cu fostul socru

Deși a fost deranjat de acuzațiile aduse asupra sa, Dinu Maxer a mărturisit că nu îi va purta pică și că îl va saluta pe fostul socru oriunde se va întâlni cu acesta. 

„Deea s-a dezis de orice comentariu al tatălui ei de pe net în fața mea, ceea ce iarăși e un lucru civilizat și asumat, deci cu alte cuvinte chinul vieții ei nu am fost.

Nu e atât de rău între noi cum pare, nu vreau să rămână lumea cu impresia că nu ne suportăm. Cu două zile înainte ne-am salutat și probabil peste o săptămână, fiindcă și-a cerut scuze, o să-l salut”, a declarat Dinu Maxer în cadrul unei emisiuni.