Dinu Maxer este în doliu. Tatăl cântărețului s-a stins din viață: "Pleacă împlinit din lumea asta!"

Author: Diana Tilă
Actualizat: 14 ian 2022, 09:16

Dinu Maxer trece prin momente dificile, deoarece tatăl său s-a stins din viață. Iată ce mesaj a transmis artistul pe Facebook.

Dinu Maxer trece prin momente extrem de grele la început de an. Din nefericire, tatăl cântărețului s-a stins din viață în urmă cu puțin timp. Chiar artistul a fost cel care a dat vestea, pe contul său personal de Facebook.

Citeste si: Deea Maxer, dezvaluiri uluitoare, dupa 11 ani de casnicie! Ce anume nu i-ar ierta niciodata sotului ei si ar duce la despartire?

Dinu Maxer este în doliu

Dinu Maxer e devastat de durere, după ce în urmă cu puțin timp a anunțat că tatăl său a murit. Artistul a publicat mai multe imagini pe pagina sa de Facebook alături de un mesaj emoțioant.

Artistul și-a amintit de perioada copilăriei sale. A mărturisit că alături de tatăl său a trăit cele mai frumoase momente din viața sa.

Și-a amintit de clipele în care tatăl său îl plimba cu bicicleta sau când îl supraveghea în timp ce studia la acordeon.

Citeste si: Deea Maxer le-a mărturisit totul prietenilor virtuali: "I-am vorbit Fecioarei Maria în cele mai sfinte locuri, m-am rugat lui Dumnezeu..." Ce dezvăluiri a făcut?

"A fost până azi... un tată perfect!

Ii mulțumesc pentru tot! Mi-a fost și tată și prieten!

Am atatea lucruri pe care as vrea sa le împărtășesc cu voi despre tatăl meu... Mi-l amintesc tinandu-ma de șaua de la bicicleta ...sau stand cu mine când studiam la acordeon...apoi îmi amintesc ca s-a întors din străinătate unde a lucrat 2 ani și mi-a cumpărat o super-orga...a fost si dur cu mine in adolescenta cand ma pregateam pentru treapta I sau pentru admiterea la medicina...mi-l

amintesc în sala la primul meu spectacol și apoi bucurandu-se când devenisem cunoscut...dezamăgit ca am lăsat medicina, dar mulțumit ca eram fericit cu viata mea de artist. L-am surprins apoi mândrindu-se cu mine și cu cariera mea muzicala- acesta a fost probabil cel mai.frumos compliment pe care mi l-a făcut, deoarece nu era genul care lauda sau felicita!

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Ne uitam mereu la meciuri impreuna! Aveam aceeași echipa favorita- Steaua! Am fost pe stadion la semifinala cu Andrerlech in 1996! În ultimii ani, mergeam la el și vedeam meciurile importante impreuna.

L-am.vazut apoi dedicandu-se total celor doi frati ai mei- făcând și pentru ei tot ce putea...dovedindu-mi ca nu era doar pentru mine un tată perfect!

A fost un învingător! În 2007 a primit vestea ca are cancer de prostata! 11 ani mai tarziu, ieșea învingător din lupta cu cancerul!

Apoi a venit Andreas in viata lui...a încercat sa fie bunicul care-i face pe plac și care sta cu el la orice ora din zi sau din noapte...ii dădea dulciuri cand il lasam la el, spunandu-ne "Vreau sa-si amintească de mine ca fiind bunicul care îi dădea mereu ciocolata!"

Peste 2 luni ar fi împlinit 75 de ani...dar sunt convins ca pleacă împlinit din lumea asta: are trei băieți la casele lor, care i-au bucurat bătrânețea cu 4 nepoței pe care ia vazut crescând!

Multumim pentru exemplul pe care ni l-ai dat!

Drum bun, tată!", a scris Dinu Maxer pe Facebook.

 

 

Taguri: