Dinu Maxer, fotografiat alături de Iuliana Luciu. Ce se întâmplă între el și fosta cumnată? Fanii au fost uimiți

Author: Laura Macovei
Actualizat: 31 iul 2023, 15:10

Dinu Maxer, fotografiat alături de Iuliana Luciu. Ce se întâmplă între el și fosta cumnată? 

 
Sursa: Instagram Dinu Maxer/ Iuliana Luciu

Dinu Maxer a fost surprins alături de fosta sa cumnată, Iuliana Luciu, iar fanii au reacționat imediat. Unde s-au întâlnit cei doi?

Burlacul Dinu Maxer a fost surprins în compania fostei sale cumnate, Iuliana Luciu. Se pare că cei doi s-ar fi întâlnit la o petrecere la mare. 

Dinu Maxer și Iuliana Luciu, din nou împreună 

Se pare că cei doi au fost surprinși împreună la o petrece de la mare, iar în poza alăturată se observă că Dinu Maxer și fosta sa cumnată erau împreună în Mamaia. 

Cântărețul a postat un insta story alături de ea și un alt prieten. 

Citește și: „Vă dați în stambă și tu și fosta ta. Bieții copii cu așa părinti”. Deea Maxer și Dinu Maxer se lovesc, din nou, de criticile celor din mediul online

Prima reacție a lui Dinu Maxer, după ce Deea Maxer a vorbit despre al treilea copil: „Doar despre copiii noștri”

Deea Maxer este foarte fericită în compania lui Robert Drilea, noul ei iubit și au vorbit, de câteva ori, și despre apariția unui copil, veste care a ajuns și la urechile lui Dinu Maxer. Artistul și-a spus sincer părerea despre acest aspect. 

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Citește și: Deea Maxer, mesaj subtil pentru cei care o critică ca a divorțat: “Copiii tăi nu vor...”

Astfel, fostul soț al Deei a declarat că singurul lucru pe care el și frumoasa brunetă îl mai au în comun sunt copiii și că nu este treaba lui ce decizii de viitor ia Deea Maxer. 

Fiecare are viața lui, vorbim doar despre copii. Nu am nimic de declarat, dar eu și cu Deea vorbim doar despre copiii noștri. Copiii sunt ceea ce avem noi în comun ”, a

mărturisit acesta, potrivit  Playtech.

Deea Maxer, „acuzată” că petrece prea mult timp în vacanțe

După postările Deei de pe platformele de social media, fanii au venit cu nenumărate reproșuri, susținând că și-a lăsat copiii prea mult singuri, în detrimentul vacanțelor alături de noul iubit. 

Fosta soției a lui Dinu a reacționat imediat.

„Astăzi sunt acasă cu Maysa, am hotărât să petrecem mai mult timp împreună și nu am mai dus-o la grădiniță, mai ales că eu am ceva treabă pe final de lună, țin legătura personal

cu toate fetele care s-au înscris cu un cont de client în echipa mea. (...)  Stau cu Maysa pe balcon, afară a început să plouă, și facem treabă împreună”, a transmis aceasta.

 

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?