Dinu Maxer îi transmite un mesaj surprinzător fostei soții: ,,te blestem’’. Ce l-a provocat pe bărbat să recurgă la acest gest?

Author: Diana Ghita

Prin ce gest controversat a răspuns Dinu Maxer la postarea fostei soții, Deea

Sursa: wowbiz.ro

După ce Deea, fosta parteneră a lui Dinu Maxer, s-a afișat cu un alt bărbat pe rețelele sociale, la vederea fotografiei, Dinu Maxer nu a întârziat să-și arate reacția, tot printr-o postare în mediul online.

Dinu Maxer profită de fiecare ocazie pentru a împărtăși fanilor imagini din viața sa.

Citește și: Dinu Maxer, fotografiat alături de Iuliana Luciu. Ce se întâmplă între el și fosta cumnată? Fanii au fost uimiți

Ce mesaj i-a transmis Dinu Maxer fostei soții

Recent, artistul a publicat pe InstaStory o fotografie din care se poate observa că bărbatul se afla în timpul unui interviu.

Însă, curiozitatea urmăritorilor nu a fost generată de poză, ci de melodia de pe fundalul ei. Piesa, cântată chiar de artist, a fost imediat corelată, de către admiratori, cu ceea ce postase Deea în urmă cu puțin timp.

Fosta soție a lui Dinu a decis să împărtășească fanilor de pe Instagram cât de fericită este în noua ei relație. Cu mare bucurie, a arătat că fiica ei se înțelege de minune cu Robert Drilea, actualul ei partener, postând pe story o serie de imagini înduioșătoare cu ei doi îmbrățișându-se.

Mai apoi, Dinu a postat InstaStory-ul cu melodia cântată de el, ale cărei versuri fac trimitere la depășirea suferințelor provocate de pierderea unei mari iubiri. Piesa are o denumire foarte sugestivă, aceasta este intitulată: „Te blestem să-ți fie bine”.

Aceasta este bucata de versuri care rulează pe fundalul pozei lui Dinu, de la interviu:

„Te blestem să-ți fie bine, să te îneci în fericire, să te lovească norocul, să iubești cum arde focul”.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

De când Deea și Dinu Maxer au anunțat separarea, publicul a fost permanent atent la cei doi, dar, mai ales, la ceea ce postează în mediul online, fiecare gest făcut de foștii soți fiind interpretat, analizat în amănunt și discutat intens de către internauții curioși.

Citește și: „Te blestem”. Mesajul postat de Dinu Maxer, după ce fiica Deei Maxer s-a afișat în brațele lui Robert Drilea

Care este, acum, relația dintre Dinu Maxer și fosta soție

Dinu Maxer a revenit, recent, asupra subiectului referitor la fosta parteneră, Deea, dezvăluind starea actuală a relației dintre ei. Se pare că, în prezent, cei doi nu mai colaborează decât în ceea ce privește creșterea copiilor pe care îi au împreună.

Singurele subiecte de discuție sunt legate de cei mici, iar, în rest, fiecare își vede de propriul drum, concentrându-se pe viețile lor personale.

„Fiecare are viața lui, vorbim doar despre copii. Nu am nimic de declarat, dar eu și cu Deea vorbim doar despre copiii noștri. Copiii sunt ceea ce avem noi în comun.”, a explicat Dinu Maxer pentru  Playtech Știri.

Citește și: Deea Maxer, prima ceartă cu noul iubit, mai tinerel! Cum a reacționat fosta soție a lui Dinu: “Nu există dovadă de maturitate”