Dinu Maxer, luat prin surprindere de rapiditatea cu care copiii săi l-au acceptat pe iubitul Deei Maxer în viața lor: „Pentru mine, a fost un șoc mare”

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 07 iun 2023, 14:31

Nu doar Deea Maxer se simte bine în compania lui Robert Drilea, ci și copiii acesteia

Sursa: Instagram

Deea Maxer și Dinu Maxer păstrează legătura, deoarece au doi copii la mijloc, iar lucrurile decurg natural între ei. Cu toate acestea, unele evenimente l-au luat prin surprindere pe artist, deoarece nu se aștepta să se întâmple atât de repede.

Inevitabilul s-a produs, iar Dinu Maxer l-a cunoscut pe iubitul pe care Deea Maxer îl are. Conform acestuia, întâlnirea dintre cei trei a decurs fără niciun fel de incident și asta pentru că toți trei sunt maturi și nu au de ce să dea naștere unor situații neplăcute, dar mare i-a fost uimirea când a văzut cât este de îndrăgit de copiii săi.

Iubitul Deei Maxer, primit cu brațele deschis de către copii

Nu doar Deea Maxer se simte bine în compania lui Robert Drilea, ci și copiii acesteia, însă Dinu a fost uimit de faptul că băiatul și fata sa l-au acceptat destul de repede.

„Știu că toată lumea a fost șocată că eu, unul, l-am acceptat foarte ușor pe iubitul Deei. Am dat noroc cu el, vorbim, ne înțelegem ca între bărbați. Dar, am considerat că e mai important faptul că el a făcut-o fericită pe Deea, care este mama copiilor mei(...)

Citește și: „Miracolul din pântecul meu”. Deea Maxer a postat imaginea fericită, în care apar toți trei: „Ai ales să-ți fiu mamă”

Copiii au trecut cu bine peste acest șoc al separării noastre. Ei l-au cunoscut deja pe Robert, noul iubit al Deei. Recunosc, însă, că pentru mine a fost un șoc mare că Maysa, mai ales, l-a acceptat foarte repede pe el și Andreas la fel!”, a dezvăluit artistul, conform Click.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Dinu Maxer l-a cunoscut pe iubitul pe care Deea Maxer îl are în prezent

Deea Maxer și Dinu Maxer au decis să divorțeze, după aproximativ două decenii de relație. Pentru binele copiilor, au decis să locuiască în același bloc, pentru ca micuții să se poată vedea și pentru a nu simți lipsa vreunui părinte.

În cadrul unui interviu acordat pentru Viva, Dinu Maxer a precizat că, deși locuiește în același bloc cu Deea Maxer, nici nu vrea să se împace cu ea și nici nu suferă, mai ales că l-a cunoscut pe actualul iubit al acesteia și nu a avut niciun sentiment.

În urma celor întâmplate, Dinu Maxer a reușit să se detașeze complet de aceste lucruri și relația pe care o are cu Deea este bazată strict pe grija pe care o au pentru cei doi copii și nu vrea să amestece lucrurile.

Citește și: Primele declarații ale lui Dinu Maxer, după ce Deea Maxer a spus că este violent verbal: „Nu am fi prins 17 ani”

„Nici nu ne împacă, pentru că nu ne dorim în momentul acesta niciunul dintre noi… Iar, de suferit, nici atât. Eu, deja, am luat contact cu noul iubit al Deei și am fost extrem de relaxat.

Nu am simțit niciun fel de problemă față de el. Am reușit să mă detașez de lucrurile acestea, astfel încât nu văd nici un fel de problemă”, a precizat artistul.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?