Dinu Maxer, mesaj șocant pentru Robert Drilea. Ce i-a transmis fostul soț al Deei i-a uimit pe fani

Author: Laura Macovei
Actualizat: 30 aug 2023, 11:28

Dinu Maxer, mesaj șocant pentru Robert Drilea. Ce i-a transmis fostul soț al Deei i-a uimit pe fani

Sursa: Instagram Deea Maxer

În urmă cu câteva zile, Deea Maxer și-a sărbătorit noul iubit și a împărtășit cu urmăritorii săi mesajele și ce au făcut cu ocazia aniversării sale.

După mesajele de „la mulți ani” ale iubitei lui Robert Drilea, un altul i-a șocat de-a dreptul pe fani. 

Ce mesaj i-a transmis Dinu Maxer lui Robert Drilea

După o căsnicie îndelungată, Deea și Dinu Maxer și-au spus oficial adio, iar fiecare din ei și-a refăcut viața în brațele altor parteneri. Chiar recent, Dinu Maxer, a declarat faptul că formează o relație cu Mădălina Chihaia. 

Citește și: Deea Maxer este răsfățată de Robert Drilea ,,Momentul ăla când ai o iubită extraordinară” În ce mașină de lux a fost surprinsă fosta soție a lui Dinu Maxer

Se pare că Dinu Maxer nu are resentimente, prin urmare mesajul postat de acesta cu ocazia zilei actualului iubit al Deei. 

„La mulți ani!”,

este mesajul pentru Robert, din partea lui Dinu Maxer, la postarea Deei.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Deea Maxer, fericită în brațele noului iubit

De curând, Robert Drilea și-a sărbătorit ziua de naștere, iar cu această ocazie, bruneta i-a scris câteva versuri compuse de ea și pline de iubire.

„Sănătos să-mi fii iubire!

Împlinit și realizat!

Pulsul meu este rostire:

Te iubesc divinizat!”,  a scris aceasta pe pagina sa de Instagram.

Dinu Maxer și-a oficializat relația cu Mădălina Chihaia

După ce au apărut mai multe informații și imagini potrivit cărora Dinu Maxer ar forma un cuplu cu Mădălina Chihaia, artistul nu a vrut să comenteze.

De curând însă, Dinu Maxer a publicat o fotografie în care se afla alături de Magdalena Chihaia și a lăsat loc de interpretări. Ulterior, însă, Mădălina a fost cea care a confirmat că formează un cuplu.

Citește și: „O mamă sacrifică multe pentru copiii ei”. Sacrificiile pe care le-a făcut Deea Maxer pentru a-și vedea copiii fericiți, în ciuda condamnărilor la care a fost supusă după ce și-a refăcut viața

„Da, suntem iubiți! Da, suntem împreună. Momentan nu dorim să vorbim despre acest lucru”,  a spus Magda, potrivit  Click!