Dinu Maxer rupe tăcerea! Ce spune despre presupusa idilă dintre fosta lui soție și medicul ei estetician: „Îi place foarte mult”

Author: Lavinia Medrea

Ce spune Dinu Maxer despre presupusa idilă dintre fosta lui soție și medicul ei estetician

Sursa: Instagram Dinu Maxer/Deea Maxer - colaj Kanal D

Dinu Maxer a ieșit în față și a făcut lumină în cazul presupusei idile dintre Deea Maxer și medicul ei estetician.

După despărțire, Deea Maxer a fost acuzată că ar fi renunțat la soțul ei pentru un alt bărbat. Mulți oameni au tras concluzia, din postările de pe Instagram ale cântăreței, că cel pentru care l-a lăsat pe Dinu Maxer este chiar medicul ei estetician, cu care s-a afișat des în ultimul timp.

Ce spune Dinu Maxer despre presupusa idilă dintre Deea și medicul estetician

„S-a văzut că te-ai schimbat! Anturaje, publicitatea mai mare, apoi doctorul… Păcat că dai o căsnicie de atâția ani... pe ce?! Gândește-te mai bine. Dar ar fi păcat să dai totul pe un altul”, a scris un urmăritor, pe Instagram.

Citește și: Ce decizie a luat Deea Maxer după divorț. Vedeta este pregătită să primească o nouă dragoste în sufletul ei: „Colorează-mi cerul gri”

„Asta am observat și eu, nu e rău că simte nevoia probabil de distracție, ceva nou, însă ce știu sigur e că bărbații nu sunt foarte diferiți, toți au defecte, la început e frumos, dar apoi când tragi linie, dezastru”,  a mai adăugat un internaut.

Cu toate astea, Dinu Maxer a negat faptul că fosta lui soție ar avea sau va avea vreodată o relație cu medicul estetician.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Cum a reacționat Andreas, fiul pe care Deea Maxer și Dinu Maxer îl au împreună, atunci când a aflat că părinții lui divorțează. Cu care dintre părinți locuiește acesta

„Deea are doar o relație profesională cu acel medic estetician.

Ea e doar PR acolo. Ei îi place foarte mult. Deea are o relație profesională cu medicul care m-a operat de blefaroplastie. El are o iubită cu care Deea e prietenă. Nu e nimic între el și Deea , a lămurit Dinu Maxer.

De când au apărut probleme între Deea și Dinu Maxer

Se pare că problemele dintre Dinu și Deea Maxer nu au apărut de pe o zi pe alta.

Cei doi au mai discutat de divorț și la sfârșitul anului trecut. Deea este cea care a făcut primul pas, a renunțat la verighetă și s-a mutat din apartamentul în care au locuit atâția ani împreună. Singurul lucru care îi va mai lega rămân copiii, spune Dinu Maxer.

„Am tot sperat că ne vom împăca, până în ultimul moment. Am tras mai mult. Tot ea a fost prima care și-a dat verigheta jos de pe deget și care în ultima perioadă nu mai posta poze cu mine, pentru că nu mai simțea.

(...)  La noi nu știu dacă a ținut 17 jumătate, dar 15 sigur. Iubirea noastră a început să scârțâie când a apărut Maisa pe lume. Poți să te duci și cu gândul la viața intimă, iubirea, a suferit și a început să sufere, pentru că prima dată cuvântul divorț a fost rostit pe 15 august 2022, când am realizat, mai mult Deea decât mine, că relația s-a transformat în una banală, platonică (...) 

Eu până în ultima secundă am sperat că se întâmplă ceva. Nu am reușit, dacă nu am reușit până nu am încheiat actele... Am testat și această relație la distanță, avem patru săptămâni de când Deea s-a mutat, cuplul era despărțit, nu mai eram un cuplu”, a povestit Dinu Maxer, într-o emisiune.