Dinu Maxer s-a afișat cu noua iubită! Cine este frumoasa brunetă care i-a furat inima

Author: Lavinia Medrea

Cine este frumoasa brunetă care i-a furat inima

Sursa: Instagram Dinu Maxer - colaj Kanal D

După Deea Maxer, și Dinu Maxer a reușit să-și refacă, în sfârșit, viața! Pare că de data aceasta artistului îi surâde norocul.

Pe 28 martie 2023, Deea Maxer și Dinu Maxer au decis să anunțe pe toată lumea că intenționează să divorțeze. Oamenii au fost șocați la acel moment dar, cu timpul, s-au obișnuit cu ideea și cu faptul că cei doi nu vor mai fi un întreg.

Dinu Maxer s-a afișat cu noua iubită

După divorț, atât Dinu Maxer cât și Deea Maxer au încercat să-și refacă viața.

Dacă pentru Deea Maxer totul a decurs bine și a reușit să-și găsească fericirea în brațele lui Robert Drilea, despre Dinu Maxer nu s-a putut spune același lucru. Artistul a avut o tentativă de relație cu o femeie, dar în scurt timp a realizat că nu este compatibil cu persoana respectivă. 

Citește și: „O mamă sacrifică multe pentru copiii ei”. Sacrificile pe care le-a făcut Deea Maxer pentru a-și vedea copiii fericiți, în ciuda condamnărilor la care a fost supusă după ce și-a refăcut viața

Multă lume s-a întrebat când o să vină și rândul lui Dinu Maxer să găsească dragostea pentru a doua oară, văzând cât de fericită este Deea Maxer. Iată că acest moment a venit! 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Recent, artistul s-a afișat cu o femeie pe contul lui de Instagram. „În pași de dans...”

, a scris Dinu Maxer pe rețelele sociale, în dreptul unei fotografii cu o brunetă misterioasă, înaltă și slabă, în care dansează.

Citește și: Dinu Maxer, apariție care a stârnit reacții: „Sunteți minunați amândoi”

Deocamdată, Dinu Maxer este rezervat și nu a vrut să arate din prima fața femeii cu care se iubește, dar cert este că toată lumea știe, acum, că artistul și-a găsit fericirea în brațele altei femei. 

Motivul pentru care Dinu Maxer și fosta lui iubită s-au despărțit

Acum trei luni, Dinu Maxer încercase să-și refacă viața cu o altă femeie dar, din păcate, nu au rămas împreună pentru mult timp. La acea vreme, Dinu Maxer a explicat exact care au fost motivele pentru care s-a despărțit de Ada.

„Știrile au un delay (n.r.: o întârziere) de aproape o săptămână, în contextul relației.

Ulterior, mai precis sâmbătă, am decis să mergem pe căi diferite. Eu am declarat de la început, Cristi! Eu am spus clar! Este o relație la început! Nu am vrut această vâlvă, a fost o întâmplare, am fost la o petrecere  a unei prietene, a făcut-o într-un club, în timpul săptămânii.

Am crezut că e ceva privat, n-am crezut că de acolo se vor inflama atât de mult lucrurile și evident, pentru un om, când se intră din exterior în lumea noastră și oamenii ajung prima știre într-o zi, sunt copleșiți.

Nu neapărat de știre, de titlurile care se pun și de cuvintele scoase din context, cât de comentariile care vin. Așadar...prea mult!”, declara atunci Dinu Maxer, într-o emisiune televizată.