Dinu Maxer, schimbare radicală în viața lui, după despărțirea de Deea Maxer. Ce decizie a luat artistul

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 10 mai 2023, 12:03

Dinu Maxer a decis să renoveze apartamentul în care el și Deea Maxer au locuit atâția ani

Sursa: Instagram

Deea Maxer și Dinu Maxer s-au iubit timp de aproximativ două decenii, dar, din cauza unor probleme, au decis să facă o schimbare majoră și să meargă pe drumuri separate. Anunțul a fost făcut la finalul lunii martie, chiar în ziua în care au și semnat actele de divorț.

Deea Maxer și Dinu Maxer au uimit pe toată lumea când au anunțat că divorțează, iar o nouă schimbare a apărut în viața artistului, la mai puțin de două luni de la separare. Acesta a împărtășit cu fanii despre ce este vorba.

Dinu Maxer, o nouă schimbare, după divorțul de Deea Maxer

După ce au anunțat că nu mai formează un cuplu, Deea Maxer s-a ferit să vorbească despre ceea ce se întâmplă în viața ei sau despre ceea ce i-a adus în acest punct, în timp ce Dinu a

fost mai vocal.

Acesta a făcut mai multe declarații despre partea sentimentală, atât despre motivele care au dus la divorț, cât și despre relația pe care o începuse, dar care, după doar câteva zile, s-a încheiat. Acum, acesta a făcut o schimbare și pe plan personal și nu s-a ferit de fani.

Citește și: Primul mesaj transmis de Deea Maxer, după ce Carmen Harra a spus că are un iubit încă de anul trecut, deși era căsătorită cu Dinu Maxer: „Să demonstrezi unora că nu au dreptate”

Mai exact, Dinu Maxer a decis să renoveze apartamentul în care el și Deea Maxer au locuit atâția ani. Acesta a pus un tapet pe perete, spunând că „astăzi am fost harnic”. Schimbarea, cu siguranță, va fi una benefică, deoarece va reîmprospăta aerul din fostul apartament conjugal.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Dinu Maxer este, din nou, singur

Atât Deea Maxer, cât și Dinu Maxer și-au refăcut viața după divorț. În timp ce Deea și-a asumat relația în urmă cu doar câteva zile, Dinu Maxer a fost surprins în compania noii iubite, fiind nevoit, în cele din urmă, să recunoască faptul că are pe altcineva.

După nici două săptămâni de când a fost surprins în compania Adei, ea și Dinu Maxer s-au și despărțit. Aceasta susține că s-a simțit copleșită de toată atenția mediatică pe care a primit-o, deoarece voia să aibă

parte de discreție.

„Acest val mediatic care m-a copleșit, informații eronate, comentarii răutăcioase în care am fost acuzată că i-am fost amantă m-au făcut să iau această decizie. Am decis că nu pot să îmi asum această lume în care ești expus mereu, iar, în urmă cu două zile, am luat hotărârea să nu ne mai continuăm întâlnirile”, a precizat aceasta, conform spynews.ro.

Citește și: Deea Maxer, certată de fani după oficializarea noii relații: „Era clar că exista altcineva în viața ei”

Mai mult decât atât, Ada a mai menționat faptul că nu a fost amantă, ci că ei s-au cunoscut după ce Dinu Maxer a anunțat că divorțează, lucru ce fusese spus și de artist, în urmă cu scurt timp. Cei doi au făcut cunoștință la o petrecere, având prieteni comuni.

 

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?