Dinu Maxer și-a luat fanii prin surprindere. Cântărețul și-a făcut apariția alături de Vlăduța Lupău. „Era cazul”

Author: Diana Ghita

Ce veste surprinzătoare a avut Dinu Maxer pentru fanii lui

Sursa: Facebook; Instagram

Dinu Maxer a făcut un anunț neașteptat, care i-a bucurat pe admiratori. În urma veștii, reacțiile acestora nu au întârziat să apară.

După separarea de fosta lui soție, Deea, Dinu Maxer și-a concentrat atenția pe îngrijirea copiilor, precum și pe dezvoltarea carierei sale în domeniul artistic.

Citește și: Dinu Maxer s-a afișat cu noua iubită! Cine este frumoasa brunetă care i-a furat inima

Alături de cine a apărut Dinu Maxer

În acest sezon, artistul a susținut numeroase spectacole în stațiunile de pe litoral, fiind însoțit de fiul său, Andreas, care a preluat rolul mamei în concertele desfășurate la malul mării.

După ce și-a încântat audiența de pe plajă cu prezența scenică și abilitățile sale artistice, Dinu Maxer a susținut un concert într-o altă locație și a adus în prim-plan o veste surprinzătoare pentru cei care îl urmăresc.

Printr-o postare publicată pe rețelele de socializare, artistul a împărtășit faptul că s-a întors pe o scenă dintr-o comună din Călărași, după 4 ani. Acolo, el a avut un rol dublu- cel de prezentator și cel de interpret.

Dinu Maxer s-a bucurat mult de faptul că a revenit pe acea scenă, mai ales că a avut ocazia să se întâlnească cu mai mulți colegi din industrie, printre care Vlăduța Lupău, Emilia Ghinescu și Jador. Împreună cu aceștia, Dinu a făcut o poză plină de zâmbete și energie pozitivă.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Citește și: Lovitură pentru Dinu Maxer din partea Deei: ,,Acum vreau să mărturisesc’’. Ce dezvăluie fosta soție după câteva luni de la divorț?

Ce anunț a făcut Dinu Maxer

„Zilele Comunei Borcea....doua seri de prezentare...in prima zi am avut placerea sa le si cânt borcenilor. Am revenit după 4 ani si m-am bucurat de căldură localnicilor, dar si a artiștilor invitati: Alex Mica, Vladuta Lupau, Ghinescu Emilia Official, Jador.

Felicitari pentru organizare domnului primar, dar si d-lui Nelu Tanase si Asociației Bambi Music! Mulțumesc pentru poze Vivi Tanase”, a fost mesajul transmis de Dinu Maxer pe pagina lui de Facebook.

La scurt timp după ce artistul a făcut public anunțul în mediul online, urmăritorii săi nu au întârziat să-i adreseze comentarii prin care să-și arate aprecierea. Admiratorii lui Dinu Maxer de pe social media s-au arătat bucuroși în vederea întoarcerii cântărețului pe scenă și i-au transmis felicitări pentru faptul că a reușit să încânte, din nou, publicul cu talentul

său, după un timp în care nu prea a mai fost prezent în fața fanilor săi.

„Bravo, era cazul sa te trezești, ca prea dispăruseși. Felicitări si la cat mai multe realizări”

„Doua seri de neuitat in compania celor mai iubiți artiști in frunte cu cel mai deosebit și îndrăgit artist și prezentator. Mulțumim și va mai așteptăm.(și nu odată la 4 ani și an de an)”,

au fost câteva dintre comentariile primite de Dinu Maxer, la postarea lui de pe Facebook.

Citește și: Dinu Maxer, apariție care a stârnit reacții: „Sunteți minunați amândoi”