Dinu Maxer și Magdalena Chihaia se pregătesc să devină părinți? Când au de gând cei doi să se căsătorească: "Cam repede..."

Autor: Diana Tilă

Dinu Maxer și Magdalena Chihaia s

Sursa: Facebook Dinu Maxer

Dinu Maxer și Magdalena Chihaia au dezvăluit când au de gând să devină părinți și când își vor uni destinele.

Dinu Maxer a oferit un interviu alături de partenera sa, Magdalena Chihaia, dar și de cei doi copii, Maysa și Andreas, din căsnicia cu Deea Maxer. În cadrul interviului, artistul și iubita sa au oferit mai multe detalii din viața personală. Iată ce au declarat cei doi îndrăgostiți.

Citește și: Dinu Maxer, adevărul despre despărțirea de Nicoleta Luciu. Artistul a mărturisit că era extrem de gelos: ''I-am spus că nu mai vorbim''

Cum se înțelege Magdalena Chihaia cu copiii lui Dinu Maxer

Dinu Maxer și Magdalena Chihaia trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și petrec foarte mult timp atât singuri, cât și cu copiii artistului. Andreas și Maysa s-au atașat foarte repede de iubita tatălui lor, iar recent au fost împreună la un eveniment, unde au vorbit despre relația pe care o au, dar și despre planurile de viitor.

Întrebată cum se descurcă cu Maysa, fetița lui Dinu Maxer, Magdalena a mărturisit că micuța are multă energie, dar reușește să facă față și chiar să petreacă mult timp cu ea.

''Foarte bine. Ea e cumințică, are multă energie, e un Duracell, dar gestionăm foarte bine, ne jucăm mult.'', a declarat Magdalena Chihaia despre Maysa, într-un interviu pentru Cancan.ro.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

Având în vedere relația pe care o are Magdalena Chihaia cu copiii lui Dinu Maxer, multă lume se întreabă când au de gând cei doi să-și mărească familia cu încă un copil. Astfel, iubita artistului a decis să facă lumină în acest caz și a declarat că nu se grăbesc, ci așteaptă să se obișnuiască cu postura de mama.

''Cam repede, stai să mă mai obișnuiesc.'',

a răspuns Magdalena Chihaia când a fost întrebată dacă s-au gândit să aibă un copil al lor. 

Citește și: De ce refuză Magdalena Chihaia să poarte numele de „Maxer”? Iubita lui Dinu Maxer a dat cărțile pe față: „Aș fi confundată”

Cu toate acestea, Dinu Maxer pare pregătit pentru al treilea copil și a declarat pentru sursa citată că ar trebui să treacă "probabil doi ani" până vor avea un copil împreună.

Totodată, Magdalena Chihaia a făcut primele declarații despre nunta cu Dinu Maxer. Femeia a declarat că au decis să o ia încet, iar lucrurile vor veni la timpul lor.

''Toate lucrurile vin la timpul lor, cu pași înceți, dar siguri.'', a mai spus Magdalena Chihaia pentru sursa menționată mai sus.