Dinu Maxer și Magdalena Chihaia și-au oficializat relația: „Da, suntem iubiți!”. Cine a făcut anunțul

Author: Diana Ghita

Dinu Maxer este împreună cu Magdalena Chihaia

Sursa: wowbiz.ro

Internauții au aflat în urmă cu doar câteva ore faptul că Dinu Maxer și-a refăcut, oficial, viața amoroasă. Partenera cântărețului nu a mai vrut să se ascundă.

Dinu Maxer și Magdalena Chihaia sunt, în momentul de față, cel mai nou cuplu din showbiz-ul românesc.

Citește și: Dinu Maxer și-a luat fanii prin surprindere. Cântărețul și-a făcut apariția alături de Vlăduța Lupău. „Era cazul”

Dinu Maxer s-a afișat de multe ori lângă Magdalena Chihaia 

În ultimul timp, Dinu Maxer a apărut destul de des însoțit de coregrafa Magdalena Chihaia.

Bărbatul a luat parte la numeroase festivaluri și spectacole de dans alături de Magdalena, declarând că relația dintre ei este pur profesională.

Însă, în urmă cu doar o zi, artistul a dezvăluit faptul că și-a refăcut viața alături de o nouă femeie, nespecificând despre cine este vorba.

Totuși, cântărețul a oferit câteva indicii despre actuala parteneră, evidențiind să are părul brunet, ca Deea și că au intrat într-o relație înainte ca el să-și înceapă spectacolele din această vară, de pe litoral.

„Viața mea personală momentan e secretă.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Da, îmi place cineva în acest moment. Am cunoscut-o dinainte să plec la mare. Am știut cum să ne ferim până acum.   Nu am ieșit din tipar, am zis că-mi plac brunetele. Am decis amândoi să nu mai declar nimic.

Nu vrem să se știe. Suntem de ceva vreme împreună și nu s-a aflat!”,  a susținut Dinu Maxer, pentru Cancan.

Citește și: Dinu Maxer, apariție care a stârnit reacții: „Sunteți minunați amândoi”

Magdalena Chihaia a făcut anunțul oficial

Cu toate acestea, identitatea iubitei nu a rămas secretă pentru mult timp, căci aceasta a luat inițiativa, confirmând, astăzi, relația dintre ea și Dinu Maxer.

Totodată, Magdalena Chihaia a dezvăluit că este împreună de ceva timp cu artistul, însă preferă să rămână discreți în legătură cu viața lor de cuplu.

„Da, suntem iubiți! Da, suntem împreună. Momentan nu dorim să vorbim despre acest lucru”, a mărturisit Magdalena Chihaia, potrivit Click.ro.

Citește și: Dinu Maxer s-a afișat cu noua iubită! Cine este frumoasa brunetă care i-a furat inima