Dinu Maxer spulberă misterul. A fost sau nu acesta înșelat de Deea Maxer în cei 18 ani de relație

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 21 apr 2023, 20:05

La doar o zi de la anunțul separării, Deea a început să fie acuzată de infidelitate

Sursa: Instagram

Deea Maxer și Dinu Maxer nu mai formează un cuplu de câteva săptămâni, deoarece au decis să divorțeze. Cei doi păstrează, totuși legătura, deoarece doi copii sunt la mijloc, iar ei reprezintă cea mai mare prioritate a lor.

Deea Maxer și Dinu Maxer au format unul dintre cele mai îndrăgite și mai longevive cupluri din showbiz-ul românesc, dar nu puțini s-au gândit la înșelat când au aflat de divorț. Deși păreau că vor rămâne împreună pentru totdeauna, cei doi au decis să meargă pe drumuri separate din cauza neînțelegerilor care apăruseră între ei.

Dinu Maxer neagă cum că ar fi fost înșelat de Deea Maxer

După doar o zi de când au anunțat că divorțează, Dinu Maxer a mers la o emisiune televizată, acolo unde a vorbit despre motivele pentru care au decis să pună punct. Hotărârea a fost luată după mai multe încercări de a repara lucrurile între ei, dar fără rezultat.

La doar o zi de la anunțul separării, Deea a început să fie acuzată de infidelitate și mai multe versiuni cu privire la motivele despărțirii au început să circule în mediul online.

În cadrul emisiunii ”Online Story by Cornelia Ionescu”, Dinu Maxer a făcut câteva precizări.

Acesta a recunoscut că nu a fost vorba de infidelitate nici în cazul lui, nici în cazul fostei soții, ci decizia de a se despărți a venit din cauza certurilor nenumărate pe care le aveau.

„Atunci când lucrurile minore devin prea multe și macină o temelie, se poate întâmpla ca una dintre statui să se dezechilibreze și să o tragă și pe cealaltă după ea.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Citește și: Cine este bărbatul cu care Deea Maxer și-a petrecut Paștele, după divorțul de Dinu Maxer. Cum au fost sărbătorile pentru artist: „Sunt în perioada de acceptare”

Toată lumea știe că, atunci când un cuplu începe să se certe din nimicuri, se apropie finalul.

Noi reușisem să facem din orice lucru o dispută. Chestii care pe moment par constructive, dar, în timp, sunt distructive la nivel emoțional”, a spus acesta.

Copiii cuplului erau afectați de certurile celor doi

Potrivit lui Dinu Maxer, certurile erau cauzate de lucruri minore, iar copiii asistau la cele întâmplate. Mai mult decât atât, băiatul pe care îl au împreună, în vârstă de doar 12 ani, a acceptat ideea divorțului, spunându-i tatălui său că aceasta este cea mai bună decizie, pentru ca ei să nu se mai

certe.

Citește și: Videoclipul trist postat de Deea Maxer, după divorțul de Dinu Maxer. Semnele evidente că încă suferă după fostul soț

„Lucrul acesta, chiar dacă nu îl simți și nu îl realizezi tu, ți-l spun cei din jur, iată că a fost unul dintre motive. Băiețelul meu, Andreas, care are 12 ani și care a rămas cu mine, la un moment dat, spunându-i că eu nu mai pot lupta pentru relație, fiindcă consider că s-a ajuns la final, mi-a spus că e mai bine așa, tocmai pentru că nu

ne mai certăm. Pentru băiețelul meu deveniseră un stres certurile noastre”, a mai precizat fostul partener al Deei Maxer.