Dinu Patriciu a lasat in urma afaceri falimentare! Firma lui de pariuri are datorii de 10 milioane de euro

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 20 sep 2020, 11:40

Ultima afacere a lui Dinu Patriciu, o companie de pariuri sportive, a intrat in insolventa.

Dupa ce si-a vandut actiunile la Rompetrol, in 2007, pentru aproximativ 2 miliarde de euro, Dinu Patriciu a incercat sa investeasca in diverse afaceri, dar nici una nu a avut succes. Patriciu, care a murit in august 2014, la Londra, si-a incercat sansa in domeniul alimentar, lansand companiile Mic.ro, care au dat faliment.

In 2010, Patriciu s-a gandit sa investeasca si intr-o companie de pariuri sportive, ultima lui afacere lansata inainte de moarte.

Dar firma se apropie de faliment, pentru ca, la 1 aprilie, la Tribunalul Bucuresti, s-a depus o cerere de intrare in insolventa, asa cum anunta economica.net, instanta urmand sa se pronunte pe 14 aprilie. Conform datelor de la Ministerul de Finante, casa de pariuri avea, in 2014, datorii de 44 milioane de lei, adica 10 milioane de euro.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.