Dinu Patriciu, PARTAJ CU SCANTEI. Vezi ce acuzatii dure ii aduce sotia! VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 03 nov 2020, 10:35

18 ani de casnicie au adunat impreuna cei doi soti. Dar acum, Dana Patriciu isi acuza sotul de infidelitate.

Ea spune ca omul de afaceri ar fi instrainat bunuri comune si ar fi garantat obligatii asumate scriptic femeii cu care are o relatie extraconjugala, Melanie Anne Chen. Sotia bogatasului sustine ca mai multe obiecte personale si cadouri dobandite in comun au disparut din resedinta familiala, situata la Silistea Snagovului. Practic, ea il acuza pe Patriciu ca a diminuat patrimoniul comun si ca a pus in pericol stabilitatea economica a familiei.


Acuzatiile Danei Patriciu nu se opresc aici! Ea isi motiveaza cererea facuta in justitie prin faptul ca ar fi incercat sa-si convinga sotul sa inceteze cu acest comportament, numai ca nu a fost cale de intelegere. Asa ca, spune ea, s-a vazut nevoita sa apeleze la ultima solutie: instanta. Acum, Dana Patriciu cere modificarea regimului matrimonial dintre ea si sotul sau, astfel incat sa se poata face partajul bunurilor detinute in comun.


Fara foc, nu iese fum! Asa se face ca in urma cu doua luni, Agentia de presa Mediafax relata despre afaceristul Dinu Patriciu ca si-a gajat tablouri din colectia personala, in valoare de peste doua milioane de euro catre firme pe care le controleaza, inregistrate in mai multe tari din Europa, dar si catre femeia cu care are o relatie extraconjugala, Melanie Anne Chen. Dana Patriciu spune ca a contribuit la averea familiei in proportie de 50%.


Potrivit Mediafax, Patriciu a constituit gaj in favoarea mai multor firme controlate de Melanie Anne Chen, pentru circa 80 de tablouri din colectia personala, picturi ce valoreaza fiecare sute de mii de euro. Melanie Anne Chen, femeia despre care se spune ca are o relatie cu Dinu Patriciu este membru in conducerea a doua firme importante detinute de afacerist. Anul acesta, Dinu Patriciu a avut serioase probleme financiare cu doua dintre firmele sale, una dintre ele a si falimentat.
Surse din anturajul omului de afaceri sustin ca datoriile lui Dinu Patriciu se ridica la aproximativ o suta de milioane de euro.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.