Directorul General al Enel Energie, Matteo Cassiani, a murit! Se pare ca barbatul italian s-a fi sinucis

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 01 oct 2020, 17:40

Nimeni nu stie ce l-ar fi impins sa recurga la acest gest extrem.

„Un domn, un cetatean plin de viata, era optimist. Se citea pe fata dansului optimismul. ” Asa il stiau toti colegii. Un om plin de viata si nu lasa nimic sa tradeze ca ar avea probleme. Este o nebuloasa totala in jurul acestei gestului pe care l-a facut. Anchetatorii mizeaza pe ipoteza sinuciderii.

Anchetatorii sustin ca unii martori spun ca Matteo Cassiani s-ar fi aruncat de pe cladirea ENEL.

Altii ca ar fi deschis geamul si ar fi cazut in gol!Un martor, cel mai probabil, un coleg din institutie l-a vazut intins pe jos pe director.  Medicii au ajuns imediat, dar, deja era tardiv pentru a-i salva viata!

La acea ora, putin trecut dupa ora 12.00, multi dintre angajatii Enel au iesit din cladire pentru a lua masa! Se pare ca au si vazut intreaga scena!

trebuie sa descalceasca itele acestei tragedii.

Ei trebuie sa scoata la iveala daca gestul sinucigas a fost unul premeditat sau daca in spatele lui sunt presiuni facute de alte persoane.

Matteo Cassani, avea 42 de ani, si a fost de mai bine de 10 ani stabilit în Romania. A fost primul italian trimis in tara noastra de catre Compania Enel. El a avut un rol strategic in negocierile cu statul roman cand Enel  a preluat la pachet in anul 2005 Electrica Banat si Electrica Dobrogea! Matteo Cassani era absolvent al Universitatiii Politehnice din Milano, specializarea inginerie industriala!

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Italienii

de la Enel au anuntat ca vor sa vanda afacerile din Romania si Slovacia. Este vorba de un plan mai larg de lichidare de active in valoare de 6 miliarde de euro care a inceput inca de anul trecut.

Problemele grupului italian Enel au fost depistate, in vara,  de catre procurorii DNA. Ei ii acuza pe cei din compania  ca ar fi umflat facturile romanilor!

Grupul italian ENEL, care detine compania ENEL Muntenia  la care este co-actionar statul roman, facea investitii doar din banii obtinuti din tara noastra, spun procurorii.

Iar sumele  castigate de  italieni ar fi fost livrate in off-shore-uri, iar toate investitiile s-ar fi facut din bugetul ENEL Muntenia.

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.