Discutii aprinse in Arena: ce spune Alex despre strategia Faimosilor de a nu-i scoate la joc pe Oltin si Geanina

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 04 apr 2018, 12:25

Arena de ieri seara de la EXATLON a dat nastere unor discutii aprinse intre Alex de la Razboinici si echipa Faimosilor.

Alex si-a marturisit public frustrarea legata de faptul ca Faimosii isi protejeaza punctele slabe si nu ii introduc in joc pe Oltin si pe Gianina, de teama de nu a pierde puncte.

"Frustrarea mea e urmatoarea: am simtit ca in ultimele saptamani am ramas cei puternici, potenti sa beneficiam de punctele slabe ale adversarilor, dar surpriza a fost ca nu am putut sa jucam impotriva punctelor lor slabe, deci am jucat tot cu nucleul, cu cei puternici si nu i-am invins! Nu am putut sa egalam balanta, cum ar fi fost natural in jocul acesta.

"Fiecare om care a ajuns in acest concurs, mai devreme sau mai tarziu a spus ca vrea sa isi depaseasca limitele. Dar atunci cand vii de cateva zile, sau vii si te opresti pe circuit si spui ca nu mai poti, ca m-am lovit la mana, sau ca am venit cu niste probleme la spate, limitele tale sunt destul de jos, nu sunt asa cum ai zis la inceput.

"Geanina a vazut competitia de acasa. S-a si antrenat, a spus ca s-a antrenat. E pregatita 100%, vine cu resurse, nu ma asteptam ca astazi la joc sa renunte asa usor. Ionut spre exemplu a continuat ultima cursa desi la inceputul circuitului s-a accidentat foarte tare. L-am auzit tipand. Si a continuat cursa chiar cu acest risc de a pierde punctul decisiv si protectia", a marturisit Alex.

Cuvintele lui au starnit reactii acide din partea Faimosilor, care considera ca spusele lui Alex nu au sens si ca acesta nu cauta sa se bata de la egal la egal.

"Lasati-ma putin sa inteleg! Deci frustrarea lui in acest concurs, el care se considera puternic, printre cei mai puternici, asa cum s-a autointitulat, frustrarea lui in acest concurs este ca nu se poate lupta cu cei mai slabi din acest concurs?", a spus Vladimir Draghia.

In discutie au intrat si Catalin Cazacu si Giani Kirita.

Iata intreg momentul:

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.