Discuții aprinse între Nona și Ema, imediat ce Patrick este amintit: „Ți-ar fi plăcut ție să fii numită așa?”. Un nou băiat își va face apariția în Casa Iubirii. Aflați totul mâine, 27 februarie, de la ora 10:00 și de la ora 16:30, pe Kanal D

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 26 feb 2023, 20:18

Laurențiu este numele noului concurent din Casa Iubirii

Sursa: Captură video

Ema și Nona trec la reproșuri, după ce Nona își sfătuiește colega să fie atentă cu părerile pe care le împărtășește despre Patrick, atunci când ea nu este de față.

Spiritele se încing în Casa Iubirii, iar mărul discordiei pare că este, din nou, Patrick. Ema și Nona încep să își reproșeze diferite lucruri, în timp ce un nou băiat se pregătește să intre în Casa Iubirii.

Patrick, motivul de cartă dintre Ema și Nona

Ema și Nona au început dimineața cu stângul. Cele două încep să se certe imediat după ce Nona îl aduce în discuție pe Patrick, fiind de părere că Ema îl simpatizează pe Patrick.

Ema dă un pas înapoi și îi spune Nonei că nu vrea să se certe cu ea din cauza unui băiat, dar Nona continuă, spunând că nu se ceartă și că poartă o simplă discuție.

Nona: „Dacă îl simpatizezi pe Patrick, prietenie, băiețește, nu mă interesează, îți dai cu părerile atunci când eu nu-s”,

Citește și: Ipostaza incredibilă în care a fost surprinsă Andreea Mantea în culisele emisiunii ”Casa Iubirii”- FOTO

Ema: „Dacă tu ai chef să te cerți de la un băiat, ceartă-te, dar nu cu mine, că nici eu nu am căutat”,

Nona: „Nu, fată, nu mă cert de la un băiat. Tu știi foarte bine”,

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Ema: „Ba da, ba da! Pentru că nici eu nu m-am certat cu tine când tu mă puneai să mă duc la Marinel și l-ai chemat în camera roșie.

Nu ți-am spus absolut nimic”,

Nona: „Lasă-mă să vorbesc! Cum, doamne, iartă-mă, să zici așa? Ți-ar fi plăcut ție să fii numită așa?”,

Ema: „Dar nu a zis nimeni legat de aia cu șerpoaica aia. Cu șerpoaica, voi discutați amândoi. Eu am spus ce s-o zis pe materialul pe care l-am văzut toate”.

Citește și: EXCLUSIV! Emanuel a spart gheața și a mărturisi care este cel mai mare defect al Andreei: ”Ea, dimineața, are un obicei ” Cei doi s-au mutat împreună și au planuri mari

Un nou concurent va intra în Casa Iubirii

Laurențiu este numele noului concurent din Casa Iubirii. Băieții și, în special, fetele urmează să îl cunoască mâine, 27 februarie. În ultima vreme, unele fete și-au exprimat dorința ca noi băieți să intre în casă, iar ziua de luni va fi ziua lor norocoasă.

Aflați ce se întâmplă între Nona și Ema, dar și cine este Laurențiu, mâine, 27 februarie, de la ora 10:00 și de la ora 16:30, doar pe Kanal D.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.