Discuții aprinse între Sebastian și Gagea: „Nici tu nu ești Harap Alb!” Sebastian devine gelos după ce Gagea a chemat-o pe Roberta în camera roșie

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 14 sep 2024, 21:18

Tensiunile ating cote maxime în Casa Iubirii. Sebastian și Gagea au iar câte ceva de împărțit, iar motivul este camera roșie dintre Gagea și Roberta, care i-ar fi stârnit gelozia lui Sebastian.

Gagea a fost pedepsit, astfel că nu a putut să își cheme iubita în camera roșie și nici Alexandra pe acesta. În urma acestora, Gagea a considerat că ar fi potrivit să o cheme pe Roberta, mai ales că este bună prietenă cu iubita sa. Sebastian a fiert de gelozie și a izbucnit un conflict între cei patru.

Citește și: Sebastian, reacție incredibilă după venirea Biancăi Giurcă în „Casa iubirii”: „V-au luat fața”. Cum a reacționat Robert la această replică

Sebastian și Gagea sunt pe cale să pornească alt război

Neînțelegerile dintre Sebastian și Gagea pare că nu se mai opresc. Deși iubitele lor sunt bune prietene, se pare că cei doi concurenți nu reușesc să ajungă la un numitor comun și stârnesc discuții aprinse în Casa Iubirii. 

Alexandra: Sebastian, dar ce te-a deranjat în situația de față?

Sebastian: Te-a băgat cineva în seamă?

Gagea: Ne iei peste nas pe toți.

Sebastian: Pe tine te-am băgat în seamă?

Alexandra: Eu nu înțeleg de ce e atât de deranjat și nervos.

Gagea a simțit că Sebastian o ia pe Alexandra peste picior și se revoltă. 

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Lucrurile pe care Daniela Gyorfi nu suportă să le audă din partea celor din jur. „Nu toată lumea trebuie să mă placă. Mă deranjează când se iau de ceva foarte personal.”

Gagea: N-ai obraz. Oricine o cheamă pe Roberta, mori de gelozie. Ai o traumă, ia și rezolvă-ți-o!

Sebastian: Nu-mi aduc aminte să fi spus ceva despre asta. Gata, Gagea, că mai ai puțin și mă bați. Băieții l-au văzut destul de încântat când a ieșit din camera roșie și au zis că pare că-i place de Roberta. Eu mi-am văzut de treaba mea, după care el s-a băgat într-o discuție cu mine.

Sebastian e convins că Roberta nu s-ar uita niciodată la un tip în genul lui Gagea

Sebastian continuă să arunce săgeți asupra lui Gagea, spunându-i convins faptul că Alexandra s-ar putea uita oricând la un bărbat precum este el, însă Roberta nu s-ar uita nicidecum la un tip precum Gagea. 

Gagea se înfurie și îi dă imediat o replică lui Sebastian.

Gagea: Nici tu nu ești Harap Alb!

Întregul videoclip poate fi urmărit aici: