Discuții aprinse la "Puterea dragostei"! Alexandra vs Marinescu! Ce mai au de împărțit după scandalurile care au loc zi de zi?

Author: Marina Ionescu
Actualizat: 30 oct 2020, 17:50
Alexandra si Marinescu se cearta

O nouă zi, mai multe scandaluri în casa Puterea Dragostei. Se pare că Marinescu are parte de o nouă cearta cu Alexandra. De la ce a pornit totul?

Noi discuții aprinse au loc în casa Puterea Dragostei! Marinescu are parte de un scandal cu Alexandra. Concurentul a reușit să o scoată din sărite pe tânăra mămică. Însă aceasta nu a rămas indiferentă și a avut o reacție acidă la adresa lui. 

Alexandra rupe prietenia cu Cristian Marinescu 

Alexandra este singura concurentă care și-a dorit reintrarea în casă a lui Cristian Marinescu, după ce acesta a fost eliminat.

Însă, prietenia dintre ei se termină.

Marinescu o acuză pe Alexandra de faptul că stă în emisiune doar pentru a deveni cunoscută, nu pentru aș găsi jumătatea, deoarece nu este într-o relație. Concurenta i-a explicat de ce nu a reușit să se implice sentimental într-o reație în casa Puterea dragostei.

"Îmi cer scuze că, eu momentan nu sunt pregătită să mai fac o relație cu băieții mai mici de vârstă cu mine.

Am avut anumite trăiri în trecut cu băieții mai micuți de vârstă.",
a mărturisit Alexandra.

Majoritatea concurenților cred că strategia lui Marinescu este să intre în conflict cu toată lumea, pentru că vrea să obțină voturi.  Mai mult, aceștia îl acuză de faptul că tot ce spune el, de fapt, sunt vorbele internauților de pe rețelele de socializare.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

"Deja ai rămas fără cuvinte, nu ai argumente! Cu mine nu îți merge. Dragul meu, ai creier, ai cap? Folosește-le! Nu ești în stare. Tu folosești creierul și capul altor persoane de acasa. Cuvintele pe care tu le spui în această emisiune le-am citit eu pe internet.", i-a spus Alexandra lui Marinescu.