Diseară, la 21:45, un pensionar face un adevărat spectacol al cuvintelor, la “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”

Autor: Diana Tilă

Începând de astăzi, emisiunea “Jocul cuvintelor cu Dan Negru” intră mai devreme în casele românilor!

De la 21:45, în fiecare luni și marți, pasionații de jocuri de vocabular își pot testa abilitățile în fața micului ecran, alături de concurenții din platoul celui mai iubit quiz show.

Citește și: Ce spune Dan Negru despre costul campaniei electorale din România: „Mai scumpă decât salariul lui..” Despre ce sume vorbește prezentatorul tv

Un pensionar face un adevărat spectacol al cuvintelor, la “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”

În ediția de astăzi, imediat după serialul turcesc "O dragoste", cinci concurenți intră în fascinantul joc al cuvintelor." Un singur concurent ia banii, cel care are mintea cea mai ageră!", spune Dan Negru înainte de a da startul jocului.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

Un moment deosebit din această seară îl aduce în prim-plan pe un pensionar, fost șofer și taximetrist, care face spectacol la "Jocul cuvintelor cu Dan Negru".

" Fiți atenți, aici, cum le dă! Nici măcar nu cere litere!", exclamă Dan Negru, impresionat, în timp ce îi strânge mâna concurentului.

Citește și: Dan Negru, mesaj pentru Florin Piersic: „I-am făcut program în seara asta..” Ce l-a întrebat Florin Piersic, chiar de pe patul de spital

Nu ratați această ediție captivantă și antrenantă a "Jocului cuvintelor", diseară, la ora 21:45, pe Kanal D. Fiecare episod este o ocazie pentru telespectatori de a- și îmbunătăți abilitățile lingvistice, alături de Dan Negru și de concurenți care stăpânesc limba română.