Disparitia lui Yigit, in mijlocul padurii, ii uneste si mai mult pe Nefes si Tahir! Afla ce se va intampla intre cei doi isi cum vor reusi sa faca fata noilor obstacole, astazi, intr-un nou episod din serialul "Lacrimi la Marea Neagra", de la ora 20.00

Autor: D.I.

In ciuda faptului ca face totul pentru a o proteja pe Nefes, Tahir simte ca se lupta inegal cu monstrul care bantuie psihicul femeii.

In episoadul din aceasta seara, telespectatorii devin martorii cautarilor micutului Yigit, care dispare in mijlocul padurii, in plina noapte. Toti cei care il iubesc pornesc in cautarea lui, iar aceasta disparitie scoate la iveala sentimente greu de stapanit ale celor implicati.  

Mustafa simte cum o pierde pe Asiye, divergentele dintre ei sunt tot mai adanci, iar fuga lui Yigit le pune la incercare iubirea.

Pe de alta parte, Tahir si Nefes sunt mai uniti ca nicioada de micutul Yigit; pe urmele baiatului, Nefes realizeaza inca o data cat de mult s-a atasat Tahir de fiul ei. Disparitia copilului reaprinde in ea cosmarul trait alaturi de Vedat, persecutiile indurate la care micutul a fost martor de nenumarate ori.

Citeste si: El este baiatul rau din serialul "Lacrimi la Marea Neagra"!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

In ciuda faptului ca face totul pentru a o proteja pe Nefes, Tahir simte ca se lupta inegal cu monstrul care bantuie psihicul femeii. Tahir e macinat de neputina de a o proteja pe Nefes, de povara unei iubiri pe care nu o mai poate ascunde, dar si de greutatea promisiunii sale fata de Mercan. 

Nu pierdeti un nou episod al serialului „Lacrimi la Marea Neagra”, incarcat de emotie si rasturnari de situatie, in aceasta seara, de la ora 20:00.