Disparitie misterioasa, crima sau sinucidere pe un vas italian? intrebarile cumplite la care raspuns o familie din Bucuresti

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 aug 2021, 06:05

Un tanar marinar, cu 6 ani de experienta pe vasele de croaziera, a disparut la cateva zile dupa imbarcare.

Vlad a disparut in urma cu zece zile de la bordul navei pe care lucra. Mama si fratele lui se gandesc la ce e mai rau.
Drama lui Vlad Nicolescu a inceput la numai trei zile dupa ce a urcat la bordul  navei-cargo Josephine Prima. Urma sa lucreze ca mecanic aici, dupa 6 ani petrecuti pe vapoare de croaziera.  Un telefon primit de la compania care il angajase a speriat-o pe mama lui.
Dupa cateva clipe de naucire, mama a inceput sa puna intrebari. A primit, insa, putine raspunsuri. A reusit sa compuna din franturi un tablou al dramei pe care a trait-o copilul sau.
Nava unde Vlad lucra ca mecanic plecase din portul sicilian Gela. Semnalul pentru ajutor a fost lansat undeva in nordul insulei Pantelleria. Asta se intampla la 9 ore dupa ce tanarul fusese vazut ultima oara.
In timp ce unii colegi cautau cu disperare orice semn de viata in apele tulburi, altii incercau sa afle ce s-a intamplat in interiorul navei.
Toate semnele par sa duca la ipoteza unui moment de ratacire in care Vlad s-ar fi sinucis, aruncandu-se in apele reci. Fratele lui nici nu vrea sa pronunte, insa, cuvantul „sinucidere”.
De entuziasmul si pofta de viata a tanarului nu se indoiesc nici prietenii apropiati din Eforie Sud, acolo unde Vlad abia isi cumparase un apartament.
Pe mare poti sa iti pierzi insa mintile, spun marinarii experimentati,asa ca totul e posibil.
Potrivit unor surse din Ministerul Afacerilor Externe, autoritatile italiene il cauta pe Vlad cu ajutorul scafandrilor. In acelasi timp, procurorii italieni asteapta ca nava sa ajunga in port, pentru a cauta orice fel de indicii care ar putea conduce la aflarea adevarului. Familia tanarului vrea un singur lucru- sa stie adevarul, oricat de crud ar fi el.

Vlad a disparut in urma cu zece zile de la bordul navei pe care lucra. Mama si fratele lui se gandesc la ce e mai rau. Drama lui Vlad Nicolescu a inceput la numai trei zile dupa ce a urcat la bordul  navei-cargo Josephine Prima. Urma sa lucreze ca mecanic aici, dupa 6 ani petrecuti pe vapoare de croaziera.  Un telefon primit de la compania care il angajase a speriat-o pe mama lui.

Dupa cateva clipe de naucire, mama a inceput sa puna intrebari. A primit insa putine raspunsuri. A reusit sa compuna din franturi un tablou al dramei pe care a trait-o copilul sau.

Nava unde Vlad lucra ca mecanic plecase din portul sicilian Gela. Semnalul pentru ajutor a fost lansat undeva in nordul insulei Pantelleria. Asta se intampla la 9 ore dupa ce tanarul fusese vazut ultima oara. In timp ce unii colegi cautau cu disperare orice semn de viata in apele tulburi, altii incercau sa afle ce s-a intamplat in interiorul navei.

/www/cdn.knd.ro/media/521/2862/35039/16779725/1/media-142842916251260700.jpgPotrivit unor surse din Ministerul Afacerilor Externe, autoritatile italiene il cauta pe Vlad cu ajutorul scafandrilor. In acelasi timp, procurorii italieni asteapta ca nava sa ajunga in port, pentru a cauta orice fel de indicii care ar putea conduce la aflarea adevarului. Familia tanarului vrea un singur lucru- sa stie adevarul, oricat de crud ar fi el.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

##VIDEO135789##