Disparitie misterioasa in Constanta VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 06:10

Lara Saban, originara din Constanta, locuia in Turcia cu prietenul ei, un om de afaceri turc, candidat la Primaria metropolei Istanbul.

In 27 aprilie tanara a revenit in Romania, in vizita la parinti. Urma sa-i cumpere mamei sale un apartament in zona Zodiac. Sambata dupa amiaza si-a dat intalnire cu fratele sau in cartierul Tomis Nord. Femeia, insa, nu a mai ajuns si nici la telefoane nu a mai raspuns. Vecinii spun ca tanara avea lumea la picioare si nu ducea lipsa de nimic.

Inainte de disparitie, femeia si-a lasat fetita in varsta de trei ani in grija unei prietene cu care a venit in tara.
Totodata, potrivit anchetatorilor, Lara Saban a intrat in Romania cu 160.000 de euro, bani pe care i-a lasat in casa intr-un seif. De altfel si masina femeii a fost gasita in parcare, fapt ce i-a determinat pe anchetatori sa ia in calcul cele mai sumbre variante. Lara Saban avea si o casa in cartierul constantean Coicu, acolo unde venea destul de des impreuna cu fetita sa si unde locuieste in prezent mama ei.


 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.