Disparitie misterioasa. O tanara este de negasit de cateva luni VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 06:58

Cazul femeii disparute dn judetul Neamt seamana izbitor cu cel al Elodiei Ghinescu. Zeci de politisti si jandarmi insotiti de caini special dresati au cautat-o ore in sir pe Ramona Tutuianu. Tanara, in varsta de 24 de ani, lipseste de mai bine de 3 luni.

Politistii au cercetat padurea din zona resturantului unde lucra tanara. La cautari a perticipat si patronul restaurantului, ultima persoana care a vazut-o in viata pe Ramona. Asta se intampla pe 22 ianuarie. Patronul restaurantului sustine ca l-ar fi vazut in preajma barajului de pe Bicaz pe fostul sot al femeii disparute. Acesta este, de altfel, si principalul suspect.

Politistii au luat la periat o raza de mai bine de 10 km.
In tot acest timp caini special antrenati pentru gasirea cadavrelor nu au gasit nicio urma care ar putea ajuta ancheta. Dar cautarile nu se opresc aici. Vor veni si alte echipaje de caini special dresati. Tanara a disparut la sfarsitul lunii ianuarie 2012. Rudele au fost dispuse sa ofere recompensa pentru orice informatie care ar putea duce la gasirea ei. Pana acum nimeni nu stie ce s-a intamplat cu exactitate.