Disperare si lacrimi au ramas in urma puhoaielor!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 04:10

Echipa stirilor Kanal D a reusit sa ajunga in zonele sinistrate, inainte ca drumurile sa fie deschise pentru circulatia masinilor!

Am facut tot ce ne-a stat in putere sa va aratam situatia de la fata locului! Este de-a dreptul impresionant ceea ce am  gasit acolo!

„Dumnezeu sa va binecuvanteze!” este mesajul de la intrarea in Eselnita. Realitatea de astazi arata, insa, ca poarta iadului!

Undeva, in satul Eselnita, printre casele doborate de puhoi, gasim o Biblie! Ne cutremuram cand ne apropiem de foile pline de apa si noroi! Abia se inteleg cuvintele! Dar, parca o mana Divina a lasat cartea Sfanta deschisa la: APOCALIPSA!
Se spune ca nimic nu e intamplator! Iar Biblia luata de ape

parca ar transmite un mesaj de luare aminte! Oamenii din localitatea pusa la pamant de puhoiaie nu trebuie sa-si piarda increderea in puterea divina!

Nu luam cartea Sfanta cu noi! Cine stie ai cui pasi trec pe acolo  si-i va da curajul de a trece peste nenorocirea care s-a abatut asupra lui...

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Unul dintre  satenii care au ramas pe drumuri  abia mai are putere sa vorbeasca:„am avut bucatarii de vara, am avut anexe pentru porci,  s-a dus tot!”.

Din toata gospodaria i-a ramas doar cainele. Animalul speriat de puhoaie parca simte primejdia.
Expresia „4 pereti” este de aici inainte doar o vorba pentru oamenii din calea viiturii.

In satul Eselnita  apa a actionat ca un cutit care  taie in branza. A sectionat peretii din caramida si acoperisul din lemn!
Pentru cei care locuiesc in sat, apele parca nu se mai retrag! Ochii nu cuprind nici macar un petic de pamant pe care sa iti pui piciorul!

Cine si-ar fi putut imagina ca va trai scene din Cartea Apocalipsei!

Situatia nu pare sa se imbunatateasca! La sarbi,  abia acum ajunge potopul. Prapadul a cuprins ambele maluri ale Dunarii. Si nici n-au inceput ploile fara de sfarsit ale toamnei!

 

Taguri: