DISPERAREA de acasa! Rudele victimelor accidentului din Muntenegru asteapta cu sufletul la gura noi informatii VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 23 feb 2017, 18:29

Ceea ce vedeti sunt imaginile dramatice suprinse chiar in clipele in care romanii raniti erau adusi pe targa la spital.

Nici medicilor parca nu le venea sa creada ca ambulantele aduc raniti dupa raniti si chiar si asa nu mai contenesc.

 

Nimeni nu se astepta la o asemenea tragedie. Cu un astfel de bilant cutremurator nici salvarile nu au fost suficiente. Dovada aceste imagini in care se vede cum ranitii au fost adusi la spital cu masina politiei.

 

Rand pe rand supravietuitorii celui mai grav accident din Muntenegru au ajuns la spital, multi dintre ei in stare grava si cativa in stare critica.

 

Din nefericire, am pierdut 19 persoane. In spital, in acest moment mai sunt 28 de persoane ranite, iar dintre acestea 7 sunt internate in sectia de terapie intensiva.

 

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

Azi dimineata, la prima ora, romanii internati in Muntenegru au auzit si vocea doctorului

Arafat, cel care s-a intersat personal de fiecare roman in parte.

 

Din pacate, doi dintre ranitii aflati in coma nu au putut fi deocamdata identificati, motiv pentru care, in tara, disperarea si neputinta familiilor si prietenilor creste de la o clipa la alta.

 

Oamenii sunt disperati pentru ca nu primesc informatii si spun ca singura celula de criza care functioneaza este cea pe care fiecare familie si-a creat-o impreuna cu rudele si prietenii.

 

Cele mai mai multe rauri de lacrimi curg in Curtea de Arges. De aici 17 romani au pasit in autocarul mortii, iar 6 dintre ei nu se vor mai intoarce.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.