Disperarea domneste intr-o comuna din Vaslui. O armata de oameni incearca sa gaseasca doi copii, de 3 si 4 ani, disparuti

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 21:39

Cautarile sunt ingreunate de ploaie si de porcii mistreti, care i-a fi putut ataca pe copiii disparuti.

De 24 de ore, bucuria copiilor s-a stins intr-o disperare crunta a celor mari. Fetita, in varsta de 4 ani si verisorul ei de 3 sunt de negasit. S-ar fi indepartat de casa, fara sa-si dea seama. Ultima oara, cineva i-a vazut la lasarea intunericului.

Spuneau ca s-au jucat acolo in drum si au plecat in sus... Unii spun ca i-au vazut la capatul satului jucandu-se.

In mod bizar, nimeni n-a alertat-o pe mama fetitei.

Cand femeia a realizat ca nu-i mai are pe copii prin preajma, era deja tarziu: Il adormeam pe baietelul de 2 ani... Cand am iesit afara, mi-a spus vara'miu, Ionut, ca s-a jucat acolo, cat s-a jucat, si unde au apucat-o, unde s-au dus, nu stim.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Desi

a turnat cu galeata, autoritatile si satenii nu s-au lasat: au luat la pas padurea de langa sat si i-au cautat pe micuti toata noaptea. In zadar. Bietii copii parca au intrat in pamant. Cu gandul la ce-i mai rau, satenii se roaga sa-i gaseasca in viata: Sunt mistreti. Vin in sat mistretii, d'apoi in padure.

Fiecare secunda face diferenta intre viata si moarte. Ca sa-i gaseasca pe micuti cat mai repede cu putinta, autoritatile au adus caini de urma si aparate de termoviziune.

Pana acum insa, n-au gasit niciun semn ca cei doi copii s-ar fi ratacit. In paralel, politistii iau in calcul si varianta unei rapiri.