Disperat ca i-a calcat fetita cu masina, un tata era pe punctul sa-l omoare pe faptas VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 01:40

Asa arata suferinta unui tata! Barbatul dezlantuit este nimeni altul decat tatal micutei accidentate.

 El si-a gasit copila de numai 4 ani, intinsa pe strada si abia respirand. A fost lovita de un sofer neatent, in timp ce incerca sa traverseze strada.

La vederea fetitei care zacea pe strada, barbatul a vazut negru in fata ochilor. Putin a lipsit sa-l linseze pe sofer. A fost nevoie de interventia satenilor si a politistilor pentru a-l opri sa faca vreo nebunie.

Dezlantuirea tatalui i-a pus in garda pana si pe politisti, care au fost nevoiti sa-l ascunda pe sofer in masina politiei.
Cei care au vazut intreaga intamplare spun ca soferul circula cu o viteza mult prea mare pentru locul in care se afla. Cand copila a vrut sa traverseze strada, omul nu a mai putut controla masina. 

In ciuda tragediei, nimeni nu-si explica ce cauta o fetita de 4 ani neinsotita pe soseaua din sat. Nu doar parintii fetei au fost socati de cele intamplate, ci si barbatul care se afla la volanul masinii.
Abia a mai reusit sa explice cate ceva politistilor.

Imediat dupa accident, o echipa de medici a preluat-o pe fetita. Copila se afla in stare foarte grava si a fost dusa la Spitalul de Neurochirurgie, unde medicii se lupta acum din greu sa-i salveze viata. 

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.