Disperata sa nu il piarda pe Savas, Derin se aliaza cu Oktay! Afla ce plan vor pune la cale cei doi, in aceasta seara intr-un nou episod din serialul "Meryem", de la ora 20:00, la Kanal D!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 11 iul 2018, 09:32

In incercarea de a evada din locul in care a sechestrat-o Savas, Meryem realizeaza ca nu il poate parasi pe barbat, acesta fiind grav ranit, si ii ofera primul ajutor.

Meryem realizeaza ca Savas este cel care i-a salvat viata din incediul in care au fost implicati, si nu Oktay, asa cum spusese cel din urma. Mai mult, Meryem remarca o apropiere neobisnuita intre Derin si procuror.


De partea cealalta, Savas devine din ce in ce mai interesat de Meryem si incearca sa afle ce ascunde tanara. Dupa ultimele incidente in care destinul i-a adus fata in fata pe Savas si Meryem, tanarul nu mai este la fel de convins ca frumoasa Meryem este cea care i-a ucis logodnica.

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.