Disputa dura intre Cristina si Silvia! Cele doua participante s-au contrat pe tema barbatilor! Iata ce replici acide si-au aruncat acestea si ce reactii a avut Silvia la jignirile primite

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 17 sep 2020, 14:35

Deranjata de atitudinea colegei sale, Cristina a rabufnit aducandu-i multe acuzatii.

Cristina a fost surprinsa de o camera ascunsa in vreme ce o jignea grav pe Silvia pentru atitudinea adoptata de aceasta. Aceasta a a acuzat-o ca isi cauta doar barbati cu bani.

"Silvia a venit in emisiune sa se laude ca e bogata! Silvia nu cauta iubire, ea vrea sa aiba din nou un barbat cu bani. Se lauda ca intoarce banii cu lopata! Ne povesteste in permanenta cum a obtinut ea bani de la francezul cu care a trait, cum si-a aranjat ea toata familia, cum a dat bani in stanga si in dreapta!

Aceasta femeie nu a muncit cu nimic! Ea nu a facut nimic! Si-a pus fundul la bataie, pe romaneste si a obtinut niste bani! Nu inteleg de ce mai sta aici!", a spus Cristina.

Dupa vizionarea inregistrarii, Silviei nu i-au picat prea bine jignirile Cristinei si a izbucnit in platou. Aceasta a incercat sa se apere, afirmand ca a trait cu barbatul francez timp de 18 ani si a sustinut ca a primit multe cadouri in toata acea perioada.

Iata cum a decurs discutia celor doua si ce replici a avut Cristina pentru colega sa.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”